Uşak TV

Karaduman, Gazilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Güncel

Karaduman, Gazilerle Yemekte Bir Araya Geldi

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Muharip Gaziler Derneği üyeleriyle birlikte yemekte bir araya geldi.
Kozlu Rota Kafe’de gerçekleştirilen yemek organizasyonuna katılan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Çakal, Karaduman’ın, kendilerini ağırlamış olmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.
Karaduman ise, terör olaylarıyla mücadelede birlik ve bütünlüğün önemli olduğunu, böylelikle küresel güçlerinde Türkiye’ye el uzatamayacağını belirtti. Zaman zaman Muharip Gaziler Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal ile bir araya gelerek, taleplerini karşılamak anlamında ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Karaduman, “Sizler bizler için önemli olan değerlerden bir tanesisiniz. Bizler, birlik ve bütünlüğümüzü kurduğumuz sürece terör örgütlerinin yaptığı saldırıları önlemiş olacağız. Türkiye’deki bütün vatandaşların birlik ve beraberlik için gayret göstermesi gerekiyor. Terörle ilgili olarak küresel güçlerde bütünlüğümüzü görmelidir. Türkiye’ye bundan sonraki süreçte el uzatamayacaklardır. Sizler ülke için, bizler için canınızı ortaya koymuş insanlarsınız. Ne konuda olursa olsun göğsümüzü gere gere yanınızda olup, bütün yardımları karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.