Uşak TV

Karaduman, 5. Olağan Kongresini Değerlendirdi

Güncel

Karaduman, 5. Olağan Kongresini Değerlendirdi

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti 5. Olağan Genel Kongresi sonrası değerlendirmede bulundu.
Zonguldak’ı Ankara’daki kongrede en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, enerji dolu bir kadronun oluştuğunu ifade etti. MKYK üyeleri ile birlikte kongreyi tamamladıklarını ifade eden Karaduman, şöyle devam etti:
“Bizler Cumartesi günü teşkilat olarak Ankara Arena Kaplı spor salondaydık. 5. Olağan Kongremizi en güzel şekilde yaptık ve genel başkanımız tekrardan seçildi. Zonguldak olarak 10 delege ile katıldık. Teşkilat olarak ta 7 otobüs kongreye gittik. Çok yoğun olmasından dolayı bazı arkadaşlarımız salona giremediler. Bizler Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Her kongrenin bir sinerji değişimi olarak anlatıyorduk ve aynısı genel merkezde de oldu. Enerji dolu sinerji oluşturacak bir kadro oluştu. MKYK üyeleri ile birlikte kongremizi tamamladık. Bundan sonraki hedefimiz 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerdir. Biz teşkilat olarak çalışmalarımızı en hızlı şekilde yapıyoruz ve sandıklarla ilgili güncellemelerimiz tamamlanmak üzere. Partimizin oyunu artırabilmek ve milletvekili sayımızı artırmak için tüm mücadelemizi ortaya koyacağız. Hem ülkemiz hem de iklimiz için bu seçim çok önemli. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kurulan partimiz Davutoğlu ile birlikte devam ediyor ve üzerimize düşenleri genel merkezimizin yol haritası üzerine yapıyoruz”
Partiye kayıtlı üyeleri ziyaret edeceklerini ifade eden Karaduman, “Partimize kayıtlı üyelerimizi ziyaretle çalışmalarımıza başlayacağız. Zonguldak’taki halkımızı 7 Haziran’dan sonra olanlar, neler yaşandı ve bizler neler yapmak istediğimizi vatandaşlarımızla paylaşarak destek isteyeceğiz. Kongremizle birlikte kurulan yeni kadrolarla yolumuza devam edeceğiz ve tüm Türkiye’den gelen teşkilat üyelerimizin kongreye destek verdiklerini görmek bizleri çok mutlu etti. AK Parti 14 yıldan bu yana çok büyük kazanımlar yapmıştır ve siyaseti millet olarak değerlendirmektedir. AK Parti ile birlikte siyaset artık milletle yapılmaktadır her geçen gün kadrolarımızı genişleterek yolumuza devam ediyoruz. Şuan 10 milyona yakın üyemiz var ve bir sonraki hedefimiz üyelerimizi daha da arttırmaktır. Bizler teşkilat olarak bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.
18 Eylül 2015 tarihinde listelerin açıklanacağını belirten Karaduman, “Milletvekili sıralamasıyla ilgili şuan Zonguldak’ta bir değişiklik olarak. Bunun sebebi de 4. Sıra adayımızın müracaat etmemesidir. Diğer adaylarımızın değişikliğiyle ilgili çalışmalar yapılıyor. Üst komisyon 18 Eylül’e kadar görevini tamamlayacak. Hak ve adaletin nasıl olacağını genel merkeze aktardık. Karar mercii genel merkezdir. 18 Eylül tarihinde de listeler açıklanacaktır.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.