Uşak TV

Karaçoban Ve Çat’tan Sevgi Getirdiler

Güncel

Karaçoban Ve Çat’tan Sevgi Getirdiler

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Karaçoban ve Çat ilçesinden gelen toplam 46 çocuğu makamında misafir etti. İrem Türk isimli misafiri Vali Altıparmak’a, Karaçoban ve Çat’ta ki tüm çocukların sevgilerini getirdiklerini söyledi.
Erzurum Valiliği tarafından başlatılan “Gençlerimiz İlimizi Tanıyor” projesi kapsamında Karaçoban ve Çattan gelen 46 çocuk, kent merkezindeki gezilerine, Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ile devam ettiler.
Yaşları 10 ile 14 arasında değişen çocukları makamında misafir eden Vali Altıparmak çocuklarla sıcak bir ortamda sohbet etti. İrem Türk isimli misafiri Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a tüm Karaçoban ve Çatlı çocukların sevgilerini getirdiklerini söyledi. Bundan çok büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Altıparmak, gezdikleri yerler ve seçecekleri meslekler hakkında çocuklara çeşitli sorular sordu.
Vali olmamın zorluklarını soran çocuklara “Siz geldiniz çok daha güzel oldu. Sizinle konuşmak, sizinle olmak, çok keyifli” diye cevap veren Vali Altıparmakla çocuklar arasında hoş bir sohbet havası oluştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’ inde katıldığı ziyarette Vali Altıparmak, misafirlerine çeşitli hediyeler dağıttı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.