Uşak TV

KANLI PAZARTESİ DE UŞAK BELEDİYESİ KONSER DÜZENLEDİ TEPKİ YAĞDI

Güncel

Dün ortadoğu adeta kon gölüne dönerken AK Partili Uşak Belediyesi konser düzenledi.  

ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşıma Kararını Gazze Sınırında Protesto Eden Filistinlilere İsrail Askerlerinin Açtığı Ateş Sonucu 59 Filistinli Şehit Oldu, 2 Bin 771 Filistinli Yaralandı. Saldırı nediyle tüm dünya ayağa kalkerken Türkiye'de de Milli Yas ilan edildi. Bir çok ilde etkinlikler iptal edildi eğlenceler durduruldu. 
Ancak AK Partili Uşak Belediyesi gelen tüm tepkilere rağmen 15 Temmuz Şehitler meydanında konser düzenledi. Sosyal Medyada konsere büyük tepki gösterilirken AK Partili Belediye Başklanı Nurullah Cahan tepkilere aldırış etmeden konseri iptal etmedi. 
15 Temmuz Şehitler meydanında düzenlenen Ece Seçkin konserinde trafanun patlaması sonucu konsere bir ara ara verildi. Ancak daha sonra Jenaratör getirilerek elektrik sorunu çözüldü ve kıonser kaldığı tyerden devam etti.
Filistin kan ağlarken Müslümanlar kan ağlarken Uşak Belediyesinin Kadrolu sunucusu Doğukan Alsay Ece Seçkin çıkmadan şovlarıyla konsere katılanları eğlendirmeye çalıştı. Ece Seçkin konsere başlamadan önce ise tekbir getirtti. 
İlan edilen Milli yasa raüğmenUşak Belediyesinin konseri ileri bir tarihe ertelemeyerek konseri iptal etmemesi çok büyük tepkiye neden oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.