Uşak TV

KALP NAKLİ YAPILAN 17 YAŞINDAKİ SEDA ÖZALP HAYATINI KAYBETTİ

Güncel

Uşak'ta doğuştan Kalp yetmezliği çeken 17 yaşındaki Seda Özalp'a kalp nakli yapıldı ancak hayata tutunamadı.

Uşak'ta yaşayan Kadir ve İlkay Özalp'in kızları olan 17 yaşındaki Seda Özalp doğuştan kalp yetmezliği çekiyordu. Sedda Özalp Rahatsızlığı nedeniyle liseyi yarım bırakmak zorunda kalmıştı. Yaşaması için kalp nakli gerekiyordu. Beklenen Kalp bulundu. Antalya'da trafik kazası sonucu yaşamını yitiren genç bişr kızın ailesi kızlarının organlarını bağışladı. Beklenen haber geldi ve Seda Özalp ile ailesi Başkent Üniversitesinin yolunu tuttular. 
6 Temmuz da nakil gerçeklerştirldi. Ancak kalp Seda'nın vücuduna uyum sağlamadı. Bugün ise Seda'dan kötü haber geldi ve genç kız yaşamını yitirdi. Seda'nın ölümü tüm ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
Seda Özalp'in Cenazesi 21 Temmuz Cuma günü BUGÜN Cuma Namazını Müteakip Yücetepe Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Seda'ya Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Yorumlar (3)

elmalıdereli 7 Yıl Önce

yüce rabbim merhamet etsin gencecik fidan ailesinede sabır ihsan etsin

Huriye Kaya 7 Yıl Önce

Sedacığım Nur içinde uyusun inşAllah yeneceğini ümit ediyordum ama Allahım daha çok seviyormuş bütün ailesinin başı Sağolsun sabırlar diliyorum gençtin daha çok erken oldu be yavrum güzel kibar kızım çok üzdün beni evlat açımı yeniden yaşattın bana sedam

üzücü 7 Yıl Önce

kalbin uyum sağlayıp saglamayacagı daha önceden belirlenmiyor mu? Allah mekanını cennet eylesin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.