Uşak TV

Kahve Molası’nda "Şehitlik, Kültür ve Medeniyet" Konuşuldu.

Güncel

Kahve Molası’nda "Şehitlik, Kültür ve Medeniyet" Konuşuldu.

Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve Uşak Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği ve bu ay ev sahipliğini Uşak Üniversitesi’nin yaptığı ’’Kahve Molası’’ sohbet programı Uşak Üniversitesi 1 Eylül Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Pala’nın yaptığı “Şehitlik, Kültür ve Medeniyet” konulu sohbet programına konuşmacı olarak Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, terör gazisi Garanti Bankası Uşak Şubesi Müdürü Taner Ceyhan katıldı.

Programı Vali Özdemir Çakacak’ın Eşi Kevser Çakacak, Uşak Milletvekili Mustafa Çetin’in Eşi Ayşe Çetin, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay İsmail Özcan, Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, şehit ve gazi yakınları ile Uşak üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrenciler izledi.

Sohbet programında konuşan Vali Özdemir Çakacak İskenderun’da yapılan hain saldırı ve Gazze’ye insani yardım için giden Mavi Marmara gemisinde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.
 
Millet olarak, birlik beraberlik ve kardeşlik içersinde yaşama kararlılığını hiçbir zaman elden bırakılmayacağını ifade eden Vali Özdemir Çakacak “Bu vatan için canını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile ailelileri bizim ömür boyu emanetimizdir” dedi.
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.