Uşak TV

Kadın Girşimciler Tavşanlı Ticaret Odası’nda Buluştu

Güncel

Kadın Girşimciler Tavşanlı Ticaret Odası’nda Buluştu

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Kütahya İl Kadın Girişimler Kurulu (KAGİK) Tavşanlı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.
Gerçekleştirilen ziyarette, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, kadınların ekonomik girişimleri hakkında işyerlerini açmak isteyen hanımlarla görüş alışverişinde bulunuldu.
Kadın Girişimciler icra kurulu başkanı Derya Erden Çerkeş, il ve ilçe merkezinde, kadın girişimcilerin artması için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, iş fikri olan kadınların desteklerden yararlanarak, girişimci kadınlar arasına katılmalarına destek verdiklerini söyledi. Kadın işgücünün ekonomiye katkılarının büyük olacağı inancını sözlerine ekledi.
Bu toplantıda, Tavşanlı psikolojik danışmanlarından Ayfer Hatipoğlu, çalışan ve işletmeci hanımların sorunlarını, çözüm yollarını içeren bir konuşma yaptı.
Kurul üyeleri, iş deneyimlerini anlattılar. Kadın girişimcilere verilen desteklerle iş fikirlerinin değerlendirilebileceğini belirttiler.
Toplantıya katılan Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Davut Efe, kadın girişimlerinin önemine dikkat çekerek, bu tür faaliyetlerde hep yanlarında olduklarını ve girişimcilik ruhunu desteklediklerini ifade etti.
Kadın Girişimciler icra kurulu başkanı Derya Erden Çerkeş, toplantı sonunda Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe’ye çiçek takdim etti.
Toplantıda, Tavşanlı kadın girişimcilerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası genç girişimcileri de katıldı. (Tİ - EFE)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.