Uşak TV

KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİN ÖNEMİ TOPLANTISI

Güncel

KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİN ÖNEMİ TOPLANTISI

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadın Girişimciliğinin Önemi” konulu toplantı düzenledi.

Düzenlenen toplantıya Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin yanı sıra UTSO meclisinin ve protokolün eşleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TOBB Uşak İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Özgül ŞEKER ÇİFTÇİ, kadının iş dünyasındaki yerinin önemine dikkat çekti. ÇİFTÇİ “Çok şey istemez kadınlar iş hayatında. Eşit şartlarda saygı görmek, şiddete uğramamak, hor görülmemek, modern dünyada layıkıyla var olmak istiyoruz. Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. İnsan olduğumuz unutulmasın istiyoruz.” dedi. Uşak Kadın Girişimciler Kurulu olarak, kadınların çalışma hayatında daha fazla yer alması için projeler üreteceklerini söyleyen ÇİFTÇİ, iş hayatında fırsat eşitliğinin altını çizdi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Mehtap POLAT, toplantıda katılımcılara sağlık konusunda bilgi verdi.

Toplantıda katılımcılara, e-ticaret konusunda kendi markalarını nasıl yarattıklarını anlatan, Alev ŞENOL ve Aslı TOPAL sıfır sermaye ile başlayan girişimcilik hikayelerini anlattı. Sunumunda marka yaratma sürecinde nasıl yol aldıklarını ve sosyal medyanın yeni iş dünyası üzerindeki etkisine değinen Alev ŞENOL, girişimcilik hikayelerinin örnek olmasını ve kadınların iş dünyasında daha fazla yer almasını istediklerini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.