Uşak TV

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Akkurt Oldu

Güncel

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Akkurt Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak Aksaray’da faaliyet gösteren Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına geçtiğimiz gün yapılan seçim sonucunda geçerli oyların tamamını alan Aksaraylı iş Kadını Aysun Akkurt seçildi.
Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlık seçiminde konuşan ve Aksaray’da Kadınların iş hayatlarına katılımda artış olduğunu belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “İlimiz sanayisinin büyüme göstermesi ile birlikte Aksaray’da kadınlarımız da aktif olarak iş hayatlarına atılmaya başlamışlardır. Kadınlarımız iş hayatlarında daha fazla yer almasını istediğimizden dolayı onlarca kurs düzenleyerek KOSGEB desteklerinden kadınlarımızın yararlanmaları sağladık. Aksaray Kadın Girişimciler Kurulumuzda bu süre zarfında sürekli programlar düzenleyerek Aksaray tarihinde yapılmayan birçok etkinliği hayata geçirerek yerel ve ulusal basın aracılığı ile Aksaray’ı tanıtma imkanı buldular. Ben bu yüzden görev süremiz boyunca Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan tüm başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve bu bayrağı bugün bir başka Kadınımız temsil etmek üzere devralıyor. Yeni Kurulan ekibinde aynı şekilde kurulu en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Aysun Hanım’ı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Aksaray Kadın Girişicimler Kurulu Başkanlığına seçilen Aysun Akkurt, çalışmaları içerisinde birçok projenin yer aldığını ve bir önce çalışmalara başlayacaklarını dile getirerek, “Bu zamana kadar kurulumuzda görev alan bütün başkanlarımıza ve ekibine öncelikle şükranlarımı bir borç bilerek saygıyla hepsini selamlıyorum. Beraber görev yapmış olduğumuz Nilgün Başkanımızın siyasi hayatındaki gelişmeler dolayısı ile bizlere devretmiş olduğu bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Aksaray Kadın Girişimciler Kurulumuzun başta bölgemiz olmak üzere Türkiye genelinde isminden söz ettirebilmesi için çok önemli projeler üreterek hayata geçireceğiz. Şuan birkaç projemizin çalışmalarını başlattık ve yakın zamanda kamuoyu ile paylaşarak kadınlarımızın bu projede yer almasını sağlayacak ve iş hayatlarına katılımlarında etkin bir rol oynayacağız. Kadın Girişimciliğin Aksaray’da ön planda tutabilmek adına eğitim, seminer ve paneller düzenleyerek iş dünyasında kadınlarımızın başarılı olmalarına yardımcı olacağız” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.