Uşak TV

İzmit Yeşilova Mahallesi Dağ Çiçeği Parkı Açıldı

Güncel

İzmit Yeşilova Mahallesi Dağ Çiçeği Parkı Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova mahallesinde yaptırılan Dağ Çiçeği Parkı açıldı.
İzmit Yeşilova mahallesi Dağ Çiçeği sokakta yaklaşık bin metrekarelik alanda yapılan ve içinde 120 metrekarelik çocuk oyun alanı, oturma ve dinlenme yerleri, yürüyüş alanları yer alan parkın açılışı yapıldı. Açılışa Başkan Doğan’ın yanı sıra Belediyesi Meclis üyesi Ayhan Arslanboğa, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz ile vatandaşlar katıldı. Muhtar Kural yaptığı konuşmada yapılan hizmetler için Başkan Doğan’a teşekkür etti.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan açılışta bir konuşma yaparak, “Ülkemizde yaşanan son olaylar nedeniyle içimiz buruk, üzgünüz. Ülkemiz de, milletimiz de çok önemli tehlikelerin olduğu günler geçiriyor. Bunları hep birlikte aşacağız. Bu vatanın tek evladının bile burnun kanamasından bile büyük üzüntü yaşarım. Ankara’daki saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Biz, birliğimizi, beraberliğimizi bin yıllardır sürdürüyoruz. Kurtuluş Savaşında nasıl kol kola, kardeş kardeşe mücadele ettiğimizi düşmanlarımız çok iyi bilirler. O haince saldırıyı düzenleyen Türkiye düşmanlarının ülkede kaos olma beklentileri var. Millet olarak bunlara izin vermeyeceğiz” dedi.
Hizmetlerin artarak devam edeceğini de söyleyen Doğan, “Şehrin dört bir yanında ekiplerimiz harıl harıl çalışıyorlar. Şimdiye kadar. 200’ü aşkın park yaptık. Park seferberliğimiz henüz bitmedi. Şehrin neresinde olursa olsun atıl vaziyetteki her boş alanı değerlendirip halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu mahallemizde de yapacak daha çok işimiz var. 10 sene öncesine göre buraları bir mukayese edin. Tepeköy, Yeşilova bölgelerinde inanılmaz gayretlerimiz oldu. Biz, her yere hizmeti götürdük, hizmet götürürken de ayrım yapmadık. Herkesin belediyesi, herkesin belediye başkanıyız. Cephanelik bölgesinde kadınlarımıza dünyanın en modern merkezini açtık. Yine bu bölgede olimpiyat, dünya şampiyonu yetişecek sporcu okulu açıyoruz. Gölkay’ın 2. etabına da başladık. Şehrimizin her yerinde güzel çalışmalar var. Bütün çabamız sizlerin daha güzel bir şehirde yaşamanız içindir. Kuruşunuzu ziyan etmemeye, tamamen sizlerin evinizde huzurlu olmanız için çalışıyoruz. Ülkedeki huzur da bizi ilgilendiriyor. Ülkede huzur olmazsa sokakta da huzur olmaz. Tabi güçlü ve birlik içinde yönetimler de bunu getiriyor. Yapılan bütün bu güzel işler bunun bereketidir. Ayrı gayrı yok, bu oyunlara gelmeyeceğiz. Biz sırtımızı önce Hak’ka sonra halka dayadık. Daha güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından parkın açılışı yapıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.