Uşak TV

İzmit Milli Eğitim Müdüründen Başkan Doğan’a Ziyaret

Güncel

İzmit Milli Eğitim Müdüründen Başkan Doğan’a Ziyaret

İzmit Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.
İzmit Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen bir süre önce göreve başladığı için, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Akmenşen, ”İzmit Belediye Başkanımızın eğitime olan sevdasını ve desteğini çok iyi biliyoruz. Belediye olmadan mutlaka bir tarafımız eksik kalıyor. İnşallah eğitime olan destek bundan sonra da devam eder” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Milli Eğitim Müdürümüze görevinde başarılar dilerim. Faydalı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Nasıl ki Milli Eğitimimiz bizsiz yapamıyorsa bizlerde, sizsiz yapamıyoruz. Milli Eğitim demek halkımız demek, çocuklar, öğrenciler demektir. Halkın olduğu her yerde bizde sorumluluk hissediyoruz. Resmi, yasal bir zorunluluk olmamasına rağmen eğitime destek olmayı kendimize görev kabul ediyoruz. Desteğimiz her zaman devam edecek. Güzel işler yaptık. İddia ediyorum, Türkiye’de hiçbir belediyenin yapmadığı kadar eğitime destek olduk. Milli Eğitim Bakanına, İzmit Belediyesinin eğitim ile ilgili yaptığı işleri Türkiye’ye örnek göstermesini söyledim. Bunu da iddialı söyledim. Okul Hizmet Masası ile Çocuk Hakları Masası ve Okulu, çocuklara yönelik yaptığımız çevre eğitimleri, afet eğitimleri, bisiklet eğitimleri, okullara yaptığımız çok amaçlı salonlar, kütüphaneler, öğretmenler odaları, veli bekleme yerleri, bahçe düzenlemeleri, annem babam okuyor, öğretmen okursa herkes okur kitap kampanyaları, binlerce kişinin yararlandığı İZMEK kursları bu işlerden sadece bazıları. Amacımız eğitimde iyi yetişmiş, donanımlı, sağlıklı, bilgili, özgüveni yüksek, çağı yakalamış ama değerlerini, geleneğin, göreneğini, inancını da yaşayan bireyler yetişmesidir. Önce kendine, ailesine hayırlı sonra vatana, millete bayrağa hayırlı bireyler yetiştirmek en büyük amacımızdır” şeklinde konuştu.
Yaşanan terör olaylarıyla ilgili olarak görüşlerini de dile getiren Doğan, “Ülkemizde zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Yaşadığımız sıkıntıları aşmanın yolu ülkesini, milletin, devletini, bayrağını seven bireyler yetiştirmekten geçer. Ülkeye kasteden, vatana, millete, bayrağımıza, inancımıza kast eden bu şer güçlerini, terör odaklarına karşı bir duruş sergilemek çok önemlidir. Ankara’daki terörist saldırıyı da kınıyorum. Bu ancak Türkiye’ye inanılmaz düşmanlık güden ellerce, bu ülkenin istikrarını, kalkınmasını, huzurun istemeyen, kardeş kavgasını isteyenlerce yapılmıştır. Türkiye’nin düşmanı ne yapar derseniz ancak bunu yapar. Bu siyasetin de üstünde bir olaydır. Asıl hedefleri Türkleri Anadolu’dan atmaktır. Bu gerçeği görmek gerekir. Halen küçük değerlendirmelerle, dar bakışlarla kalırsak Allah korusun onlar emellerine ulaşırlar. Türk milleti büyük millettir. Şimdiye kadar olduğu gibi bu oyunlara da gelmeyecektir. Vatanı için, bayrağı için, milleti için yıllarca canını siper etmiş, siyaseten, diğer alanlarda hizmet eden insanlara hem haksızlık hem de ülkeye haksızlık edilmiş ağır bir terörist olaydır. Türkiye’nin itibarını düşürme, demokrasiyi, ekonomiyi zayıf düşürme ancak düşmanlarımızın işine yarar. Zaten çevremizi ablukaya aldılar. Direnen, dayanan, birlik ve beraberlik içinde yıldız gibi parlayan bir Türkiye ve Türk milleti var. Türk milleti öyle 50-100 yılık bir millet değildir. Binlerce yıllık bir millettir ve var olmaya devam edecektir. Bu güçlükleri de mutlaka aşacağız. Masum insanlar hayatını kaybediyor. Bizler güçlü olacağız. Ancak birlik beraberlik içinde güçlü olursak bu oyunları bozarız” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.