Uşak TV

İzmir’den Azerbaycan’a Ticaret Hattı

Güncel

İzmir’den Azerbaycan’a Ticaret Hattı

Azerbaycan’da bu yıl 21.’si düzenlenen Bakü Uluslararası Sağlık Fuarına (BIHE 2015) 19 farklı ülkeden 189 firma katılırken, İzmir Ticaret Odası (İTO)’da fuarda bir stant açarak İzmirli sağlık firmalarını tanıttı.
Azerbaycan’da bu yıl 21.’si düzenlenen ve merakla beklenen Bakü Uluslararası Sağlık Fuarına (BIHE 2015) 19 farklı ülkeden 189 firma katıldı. İzmir Ticaret Odası (İTO)’da fuar alanında bir stant açtı. Tüm dünyanın dikkatini çeken fuarda İTO, İzmirli sağlık firmalarını tanıttı. Çok sayıda firmanın bir araya geldiği fuarda, tıbbi cihaz firması Etkin Tıbbi Cihazların yöneticileri de, fuarda önemli temaslarda bulundu. Stantta kendi üretimleri olan LED teknoloji tabanlı ameliyat lambalarının tanıtımını yapan firma yöneticileri, Türkiye içinde sağladığı başarıyı yurt dışında da elde etmeyi hedefliyor.
Etkin Tıbbi Cihazlar’ın Uluslararası İş Geliştirme Direktörü İbrahim Sülün, "Türkiye’nin hızlı gelişen ve başarılı tıbbi cihaz üreticisi firmalarından biriyiz. İhracatta kendi alanımızda pazar sahibi olmayı hedefliyoruz ve buna göre çalışmalarımız devam ediyor. Azerbaycanlı sağlık firmaları ile ilişkilerimizi geliştirme ve yeni iş fırsatları keşfetme imkanı bulduğumuz bu fuarda bölgenin başka ülkelerinden de iş birliği yapabileceğimiz firmalarla görüşme imkanımız oldu" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.