Uşak TV

İyilik Olsun Diye Aracına Aldığı Genci Bıçakladı

Güncel

İyilik Olsun Diye Aracına Aldığı Genci Bıçakladı

Samsun’da bir otobüs firmasında servis şoförü olarak çalışan şahıs, iyilik olsun diye servis aracına aldığı genci bıçakladığı gerekçesiyle tutuklandı.
Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi 100. Yıl Bulvarı Ağabali Köprüsü altında saat 23.55 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir yolcu otobüsü firmasında servis şoförü olarak çalışan C.A.(27), yolcu servisi yaptığı bir sırada çay ocağı önünde duran 2 kişiyi iyilik olsun diye aracına alıp gideceği yere götürmek istedi. Sürücü, aracına aldığı gençlerden M.S.’yi küfürlü konuştuğu gerekçesiyle uyarınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma aracın dışına taştı ve bu sırada çıkan kavgada C.A., iyilik olsun diye aracına aldığı M.S. kendisine saldırınca onu bıçakla karnından yaraladı. Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.S., teravi altına alındı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan C.A., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.