Uşak TV

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAKAN SAVAŞ'DAN CAHAN DÖNEMİNE AİT BİR SUÇLAMA DAHA

Güncel

İYİ parti Uşak merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş’tan ortalığı karıştıracak iddia. Hakan Savaş’ın iddiasına göre Atapark’ta yapılan Elif Apartmanında bir kısım hisse bedelsiz olarak encümen kararı ile Nurullah Çahan Döneminde yandaş müteahhite devir edildi. Savaş bu konu ile ilgili Mehmet Çakın yönetimindeki Uşak belediyesinden bilgi istediklerini ancak kişisel verilerin gizliği bahane edilerek bilgi verilmediğini iddia ediyor.

ELİF APARTMANI HEP GÜNDEMDE OLDU

Mobilbank İnşaat’ın sahibi Mehmet Keskin tarafından yapılan Elif Apartmanı alanında Uşak Belediyesinin de yeri vardı ve bu yer karşılığında belediyeye 2 daire verildi. Bu daireler ihale ile ile satışa çıkarıldı ve o zamanın belediye başkan yardımcısı İsmail Ünal’ın amcaoğlusu sarraf Tanzer Ünal tarafından satın alındıysa da bu işin arkasında hep İskender Doğan’ın olduğu konuşuldu. İskender Doğan’ın dairleri satmak için müşteri götürdüğü biliniyor.

Hakan Savaş’ın iddia ettiği konu ise arsa karşılığı verilen dairelerin dışında %5 lik gibi bir arsa payı ile alakalı. Eğer doğruysa o rakam da bile belediyenin kaybı 1 milyon TL civarında.

Söz konusu iddialar Nurullah Cahan dönemini kapsıyor. Doğrudur değildir bilemeyiz ama Başkan Mehmet Çakın’ın bu konu ile ilgili olarak açıklama yapmasını bekliyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.