Uşak TV

İtfaiye Otomobilde Mahsur Kalan Kadını Böyle Kurtardı

Güncel

İtfaiye Otomobilde Mahsur Kalan Kadını Böyle Kurtardı

Fatih’te sürücünün kilitlediği otomobilde mahsur kalan kadın, itfaiye ekiplerinin aracın camını kırması sonucu kurtarıldı. Genç kadın, çevrede bulunan vatandaşlar ve polis tarafından sakinleştirildi.
Olay, dün saat 14.00 sıralarında Fatih Turgut Özal Millet Caddesi üzerindeki Yusufpaşa tramvay durağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre, otomobil sürücüsünün kilitlediği Hülya Y. (33), aracın içerisinde mahsur kalınca panik yaşadı. Genç kadın bunun üzerine otomobilin camına vurarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Kadının otomobilin içerisinde mahsur kaldığını gören vatandaşlar kapıları açamayınca, genç kadın havasızlıktan boğulmasın diye aracın kelebek camını kırdı. Vatandaşlar ardından kadına su vererek durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı ekip, otomobilin içindeki Hülya Y. ile konuşarak onu sakinleştirmeye başladı. Ardından da durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşları güvenlik yere uzaklaştırdıktan sonra bijon anahtarı ile camı kırdı. Ardından da genç kadın otomobilden dışarıya çıkartıldı. Dışarıya çıkartılan genç kadın kısa bir süre gözyaşı döktükten sonra ifadesi alınmak üzere Şehremini Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Hülya Y.’nin otomobil sürücüsünden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Olayı gören Furkan Açık, “Otomobilin sahibi bir şey almak için çıkmış gitmiş. Kadın da yarım saatten beri aracın içerisinde kalınca itfaiyeye çağırdılar. Camı kırıp kadını götürdüler. Kadın baya terlemişti, içeriye 4-5 tane su verdiler” dedi.
Öte yandan, genç kadının mahsur kaldığı otomobil bir süre sonra çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.