Uşak TV

İSTİFASININ İSTENECEĞİ HABERLERİ ÜZERİNE HALK ADAMI OLUVEREN BAŞKAN KESENİN AĞZINI AÇTI

Güncel

Uşaklılar aylardır Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile görüşemediklerini sorunlarını iletecek yetkili bulamadıklarını, sorunları iletseler de çözüm bulunmadığını iddia ediyordu. Ancak öyle bir olay oldu ki Halkdan kaçan, muhtarlardan kaçan, Oda başkanlarından kaçan Nurullah Cahan ve ekibi istifasının istendiği haberleri üzerine birden bire halk ile içi içe oluverdiler. Oda ve dernek başkanlarını arayıp "Başkanımız sizinle çay içmek istiyor" diye nazik davetlerde bulundular: Öyle ki Sigorta pazaruını aylarca kapatan ve h,iç bir şey yapmayan belediye Başkanı Pazarcıları bile ziyaret eder oldu. Amaç belli Halk bizi seviyoer imajı vermek, görevden alınmayı engellemek. 
Başkan bununla da kalmadı. Geçen seçim öncesi Kayaağıl Termal tesislerinde köy ve mehalle muhtarları toplkanıp yemekşler verilip Altın Yıldızdan takım elbise hediye edilmişti. Tabiki de cebinden değil Belediye kasasından.
Malum Muhtarlar ile iyi geçinmek lazım. Ne de olsa Cumhurbaşkanımız sık sık muhatarları Külliye'de topluyor. Bunu bilen ve Cunhurbaşkanı Muhtarlara Uşak'ın başkanından memnunmusunuz diye soracak olursa evet demeleri için çalışmalara başlamış 
İstifa ettirleceği haberleri üzerine Uşak Merkez Mahalle ve Köy Muhtarlarını Kayaağıl Termal Tesislerine davet eden Başkan Cahan ve tayfası hamamda muhtarları deyim yerindeyse yüyüp yıkayıp bir de ziyafet çekmiş.. Ardından da tüm muhtarlara Altınyılldızdan Takım elbise hediye etmiş. 
KİMİN PARASIYLA AĞALIK YAPIYORSUN BAŞKAN 
Kimin parası ile ağalık yapıyorsun başkan. Uşak Belediyesin borcu 200 Milyonu geçmişken bu nereden çıktı demeyeceğiz, çünkü senin ve tayfanın neler düşündüğünü iyi biliyoruz. Muhtarlar Cumhurbaşkanı sorduğunda Nurullah Paşa'dan çok memnunuz diyecek öyle mi çok beklersin çok. 

Yorumlar (2)

style64 7 Yıl Önce

neden sadece altınyıldız markası ve mağazası. uşak ta birçok kaliteli takım elbise satan mağazalar mevcut. hem de kaliteli ve uygun fiyatlara satılıyor.aynı zaman da ,altınyıldız kumaş takım elbiseler de satıyorlar bu mağazalar. başkan kendi cebinden karşılamış olsaydı ,marka mağazaya değilde yerel mağaza araştırmaya girer ve pazarlık ederek alım yapardı. kendi cebinden çıkacagı için kılı kırk yarardı.

speed64 6 Yıl Önce

yazık çok yazık. benim, çoluk çocuğumun hakkını iki cihanda helal etmiyorum. utanmadan o muhtarlarda giyiyorlarsa o elibiseleri onlarada haram olsun hakkım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.