Uşak TV

İsrail’in, Mescid-i Aksa Saldırısı Kınandı

Güncel

İsrail’in, Mescid-i Aksa Saldırısı Kınandı

İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa’ya saldırmalarını kınayan Dilek Eğitim Derneği, yapılanın barbarlık olarak değerlendirdi.
Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan dernek başkan yardımcısı Abdulkadir Uçar, Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan Mescid-i Aksa’ya İsrail askerlerinin yaptığı saldırıyı kınadıklarını söyledi. İslam’ın ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırılar karşısında İslam coğrafyasının sessiz kaldığını ifade eden Uçar, İslam ümmeti olarak katil İsrail devletine gereken cevabın verilmesi için her Müslüman’ın bu duruma tepki göstermesi gerektiğini söyledi.
1948 yılında kurulan Siyonist İsrail Devleti’nin Mescid-i Aksa’da büyük katliamlara imza attığını dile getiren Uçar, “Özellikle son günlerde katliamlarını hızlandıran ve Mescid-i Aksa’da anneleri yerlerde sürükleyen , Kur’an-ı Kerimleri yerlere atan ve Müslümanlara karşı şiddetini arttıran bu Yahudi çıbanına karşı bugün Dilek Eğitim Derneği olarak kınıyoruz” dedi.
Bir gün İsrail’in de sonunun geleceğini ifade eden Uçar, “Unutma ki Davut’u katleden sapandan çıkan taş gibi seni de bir gün Filistinli, Kudüslü, Gazzeli o yiğitler senide katledecektir. Senin bu yaptığın zulümler, katliamlarınız hiç biri yanınıza kalmayacaktır” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.