Uşak TV

İşitme Engellilerden Kaymakam Günlü’ye Ziyaret

Güncel

İşitme Engellilerden Kaymakam Günlü’ye Ziyaret

Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyaret etti.
Manavgat Belediyesi işitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Dernek yöneticileri Mehmet Öz, İbrahim Güzel ve Yusuf Avşar Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Kaymakamlık Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette dernek ve spor faaliyetleri hakkında bilgi veren Manavgat belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, “2006 yılında kurulan Manavgat işitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, İşitme Engelliler arasında koordinasyon sağlamanın ve işitme engellileri bir çatı altında toplamanın yanında onların spor yapmalarına imkan sağlamaktadır. Kurulduğumuz günden bugüne başta futbol ve voleybol olmak üzere takım ve bireysel sporlarda bir çok başarıya imza atmış bulunmaktayız. Yıllardır Türkiye’nin tek ilçe takımı olarak futbolda Türkiye 1. Ligi ve ardından oluşturulan süper ligde başarıyla Manavgatımızı temsil etmekteyiz” dedi.
İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticilerini tanımaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü ise “Aktif bir spor kulübü derneği olarak, sıkıntıları aşıp, başarılar elde ederek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenizden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki dönemde sizlerin yanında olup, her konuda yardımcı olmaya çalışacağız.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.