Uşak TV

İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikaları sahiplerini buldu!

Güncel

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2016 Güz Dönemi İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Dağıtım Töreni düzenlendi. ​

Uşak Öğretmenevi Şeref Salonunda gerçekleştirilen sertifika dağıtım törenine, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İli Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sadettin Öztürk, meslek odaları başkanları ve sertifika almaya hak kazanan değişik meslek mensuplarından 20 dolayında katılımcı katıldı.

Törenin ev sahipliğini üstlenen Anadolu Üniversitesi İl Temsilcisi Öğr Gör Ahmet Mıdık, yaptığı açılış konuşmasında, organizasyon yeteneği olan bir üniversitenin mensupları olarak ilkler kenti Uşak”da Açıköğretim Fakültemiz adına ilkleri gerçekleştirdiklerini, Açıköğretim sistemini ve üniversitemizi en iyi şekilde tanıttıklarını, kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini, öğrenci kulüpleri etkinlikleriyle kent halkına sosyal ve kültürel yönden öncülük ettiklerini Uşak”da ilk tiyatro topluluğunu kurduklarını aslında bir yerde farkındalık yarattıklarını ifade ederek;

 

 Üniversitemiz ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yapılan protokol gereğince, az tehlikeli işyeri sınıfına giren ve on kişinin altında işçi çalıştıran işyerlerinde, İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin açılan sertifika sınavında başarılı olanların bu sertifikayı hak kazandıklarını bu noktada başarılı olan ve sertifika almaya hak kazananları başarılarından dolayı kutladığını, asıl önemli olanın ise sertifika almanın yanında, eğitim aldıkları konularda iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini kendi işyerlerinde tatbik etmeleri gerektiğini, üniversitemizin çok sayıda e-sertifika programları bulunduğunu, yerel bazda ilk defa Uşak”da böyle bir sertifika dağıtım töreninin gerçekleştirildiğini, inşallah bundan sonra da sertifikaların törenle dağıtımının gelenek hale gelmesini ve diğer illerimizde de gerçekleştirilmesi temennilerini dile getirerek katılımcılara ve katılan konuklara teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Sertifika sahiplerine sertifikaları verildi. Samimi bir ortamda geçen tören sonrası katılımcılarla toplu fotoğraf çekimi yapılarak tören sona erdi.









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.