Uşak TV

ILICA TERMAL TURİZM MERKEZİ ATIK SU ARITMA TESİSİ KURULACAK

Güncel

ILICA TERMAL TURİZM MERKEZİ ATIK SU ARITMA TESİSİ KURULACAK

GEDİZ ATIK SU ARITMA TESİSİ REVİZYONU İLE

ILICA TERMAL TURİZM MERKEZİ ATIK SU ARITMA TESİSİ KURULACAK

 

Projeleri ile gündeme gelen Gediz Belediyesinden büyük bir atak daha geliyor. Gediz Atık su Arıtma Tesis revizyonu ve Ilıca Termal Turizm Merkezinde atık su arıtma tesisi kurmak için ilk adımlar atılıyor.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu düzenlediği basın toplantısında Gediz Belediyesinin yeni projelerini anlattı. Projelerden birini Gediz ve Ilıca Termal Turizm Merkezinde yapılması planlanan atık su tesisleri oluşturuyor.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “yaşadığımız doğanın kirlenmesini önlemek gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras olacaktır. Bu mirası bırakmak tabi ki atık temizleme merkezleriyle olacaktır. Bildiğiniz üzere ilçemizde atık su temizleme merkezi 24 saat çalışmaktadır. Ancak gerek eskiyen teknolojisi ve gerekse gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda revize edilmesi gereklidir. Ayrıca Ilıca Termal Turizm Merkezimizin de bir arıtma tesisine ihtiyacı vardır.

Bu işlemlerin gerçekleştirilebilmesi öncelikle projelerinin yapılması kaçınılmazdır. Bu bakımdan 26 Ekim 2009 tarihinde Gediz Atık Su Arıtma Tesisi Uygulama Projesi ve Ilıca Kaplıcası Paket Arıtma Sistemi Projesi hizmet alımı işi için Çevre ve Orman Bakanlığı’na yardım talebinde bulunduk.

Gediz Atık Su Arıtma Tesisi Revizyon uygulama ve Ilıca Termal Turizm Merkezi Paket Arıtma Sistemi ve Kanalizasyon hattı Projeleri için ihale düzenliyoruz.

İhale sonucunda gerçekleştirilen projelerin imalatı için çalışmalarımıza başlayacak ve imalat aşamasında da yardım talebinde bulunacağız” açıklamasını yaptı.



 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.