Uşak TV

İL ÖZEL İDARESİ’NDE MEMUR PERSONEL YEMİN TÖRENİ

Güncel

İL ÖZEL İDARESİ’NDE MEMUR PERSONEL YEMİN TÖRENİ

Uşak İl Özel İdaresi norm kadrosunda yer alan ancak boş durumda olan kadrolardan ihtiyaç duyulan 2 adet İnşaat Mühendisi, 1 Adet Çevre Mühendisi, 1 adet Mimar, 1 Adet Elektrik Mühendisi, 1 Adet Şehir Plancısı ve 2 Adet Memurun ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS sonuçlarına göre 16.02.2009 tarihinde atamalar gerçekleştirilmiştir. Bu atamalarla Elektrik Mühendisi Nurtaç Bozdağ, Çevre Mühendisi Asuman Gökçe, Mimar Sibel Arslan, Şehir Plancısı Hilal Susmaz, İnşaat Mühendisleri Atakan Çetintaş, Halil Uslu, Memur Bilge Kavak ve Hasan Cansu İl Özel İdaresi’nde göreve başlamış olup 16 Nisan 2010 tarihinde asaletleri tasdik olmuştur. Asaletlerinin tasdikinin ardından 10.06.2010 günü İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen törenle yemin edip resmen görevlerine başlamışlardır. Yapılan yemin töreninde İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, Genel Sekreter Yardımcısı Necati Ceylan, İl Özel İdaresi Birim Müdürleri ve İl Özel İdaresi Personeli hazır bulundu. Törende bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun

“ 2005 yılında yürürlüğe giren 5302 sayılı kanunla görev ve sorumluluk alanları genişleyen İl Özel İdaresinin, bu alanlarda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmesi için teknik personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacı karşılamak için de 2009 yılı başlarında KPSS sonuçlarına göre İdaremize atamalar yapılmış, 16.04.2010 tarihinde de atamaları yapılan personelimizin asaletleri tasdik olunmuştur. Bu vesile ile buraya toplanmış bulunmaktayız.

Devlet Kurumlarında çalışan personelimiz, vatandaşa mümkün olduğunca sıcak ve güler yüzlü davranmalı, yaptığı tüm iş ve işlemlerde din, dil, ırk ve siyasi görüş ayrımı yapmaksızın eşit ve adaletli davranmalıdır. Eşit ve adaletli davranmanın yanında Devletimizin imkan ve olanaklarını da en verimli şekilde vatandaşlarımıza hizmet için kullanmaları gerekmektedir. İl Özel İdaresinde göreve başlayan genç arkadaşlarımızın bu anlayışla vatandaşa hizmet edeceği ve İl Özel İdaresi’nin hizmetlerine dinamizm katacaklarına inancım tamdır. Yeni görevlerinizin, siz genç arkadaşlarıma ve Uşak’a hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.”dedi.

Başkan Ali İhsan Uzun’un konuşmasının ardından asaletleri tasdik olan 8 personel hep birlikte yemin ederek resmen göreve başladı. Törenin ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.