Uşak TV

İka, Uluslararası Xiamen Yatırım Ve Ticaret Fuarı’nda

Güncel

İka, Uluslararası Xiamen Yatırım Ve Ticaret Fuarı’nda

Ulusal ve uluslararası ölçekte Gaziantep, Adıyaman ve Kilis illerini tanıtan İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA), Çin’in Xiamen kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük yatırım ve ticaret fuarı olan Xiamen Yatırım ve Ticaret Fuarı’nda bölgenin iş ve yatırım imkânlarını tanıttı.
Dünyanın en büyük, en eksiksiz ve en etkin yatırım tanıtım fuarı olma özelliğine sahip Xiamen Yatırım ve Ticaret Fuarı’na, 100 farklı ülkeden yatırım destek ve tanıtım ajansı temsilcileri ile işletmeler ve uluslararası finans sektörü yetkilileri katılım sağladı. Toplamda 100 bin kişinin katıldığı fuarda, İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) açtığı stantla, fizibilite raporları ve bölge yatırım imkânlarını katılımcılara tanıttı. Fuarda ayrıca Gaziantep’te Yatırım Bankacılığı, Lojistik Merkez ve Otomotiv Sanayi, Adıyaman’da Mermer Üretimi, Beş Yıldızlı Otel Yatırımı, Güneş Enerjisi Üretimi, Kilis’te ise Özel Hastane yatırımı hakkında katılımcılara detaylı bilgi verildi.
İpekyolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı fuarda, Guangzhou Başkonsolosu Batu Kesmen ve Ticaret Ateşesinden oluşan heyetle Türkiye ve Çin arasında ticari işbirliği, yatırım ve tanıtım konuları görüşüldü.
Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan, fuar kapsamında yaklaşık bin kişi ile temas kurulduğunu belirterek, uluslararası fuarların bölgenin tanıtımı için önemli olduğunu söyledi. Fuar boyunca Gaziantep, Adıyaman ve Kilis ilerinin yatırım ve iş olanaklarıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdiklerini de ifade eden Özkan, kurulan temaslar ve sağlanan bağlantılar ile bölgenin yatırım ve ticari faaliyetlerinin artırılmasını hedeflediklerini kaydetti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.