Uşak TV

İHH Kurban Bayramı’nda 99 Ülkede Kurban Hizmeti Verecek

Güncel

İHH Kurban Bayramı’nda 99 Ülkede Kurban Hizmeti Verecek

İnsani Yardım Vakfı (İHH) bu yılki kurban organizasyonunu yurt içindeki kurban çalışmaları ile birlikte 99 ülke ve bölgede geçekleştirecek.
İHH Yetkilileri, bu bayram belirlenen kurban bedeli 550 TL’nin vekâlet yoluyla kurbanlarını İHH’ya bağışlamak isteyen hayırseverlerin Adıyaman İHH’ya, Adıyaman’daki yetim aileler, ihtiyaç sahibi aileler ve Suriyeli mülteci ailelere dağıtmak üzere kurban bağışında bulunabileceğini belirtiler. Adıyaman Demokrasi Parkı’nda kurban bağış standı kuruldu.
İHH, bir kurban bedelinin 550 TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında toplam 55 bin civarında kurban kesmeyi planlıyor.
Kurban bağışları, bayramın 2’nci günü saat 24.00’e kadar yapılabileceklerini dile getiren Adıyaman İHH başkanı Fadıl Akkuş, “Adıyaman İHH olarak 600 ihtiyaç sahibi aile, 300 yetim aile ve 550 Suriyeli mülteci ailemize bakıyoruz. 2014 yılı Kurban Bayramında 2 ton et dağıtımında bulunduk. Bu seneki hedefimiz de inşallah 3 ton olarak belirledik. Kurban bağışlarınızı Demokrasi Parkı İHH standına veya İHH büromuza bağışta bulunabilirsiniz. Bizleri hiç bir çalışmamızda yalnız bırakmayan Adıyaman halkına şimdiden teşekkür ederiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.