Uşak TV

İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI YAZ KARARNAMESİ YAYINLANDI

Güncel

Bir Vali yardımcısı ve Kaymakam Gitti Emniyet Müdürü Yerini Korudu

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Ulubey kaymakamının görev yeri değişti. İÇİŞLERİ Bakanlığı "Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi" ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 vali yardımcısı kaymakamlığa atanırken, büyük illerde ise birer kadın vali yardımcısı ataması yapıldığı öğrenildi.
22 EMNİYET MÜDÜRÜ YER DEĞİŞTİRDİ UŞAK EMNİYET MÜDÜRÜ YERİNİ KORUDU

"Emniyet Müdürleri Kararnamesi" ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ile 22 İl Emniyet Müdürü'nün yeri değişti. Buna göre 10 il emniyet müdürü Polis Başmüfetişi olarak merkeze alınırken, 4 İl Emniyet Müdürü
Merkez Teşkilatı'ndaki birimlerde görevlendirildi. 8 İl Emniyet Müdürü'nün ise yerleri değiştirildi. Kararname ile 10 İl Emniyet Müdürü ilk defa göreve atanırken, 4 İl Emniyet Müdürü merkezdeki birim amirlerinden atandı. Ayrıca 3 Polis Okulu Müdürü ile merkezdeki 7 birim amiri değiştirildi.
Vali Ahmet Okur'dan sonra değişeb,ileceği belirtilen İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ise bu kararnaemde yerini korudu.
Karanamede Uşak Vali Yardımcısı Mesut Taner Genç Kahramanmaraş Hukuk Müşavirliğine atanırken, Ulubey kaymakamı Ahmet Solmaz ise Kayseri Sarız kaymakamlığına atandı.

ATAMA LİSTESİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

20170820-6.pdf

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.