Uşak TV

İbadethanelerde Temizlik Yapılıyor

Güncel

İbadethanelerde Temizlik Yapılıyor

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından il genelindeki tüm ibadethanelerde Kurban Bayramı öncesi temizlik seferberliği başlattı.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından il genelindeki tüm Cami, Cemevi, Taziye Evi ve Kur’an-ı Kerim Kurslarında temizlik çalışmaları yapılıyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 6 aydan bu yana il merkezinde rutin olarak sürdürülen temizlik çalışmalarına Kurban Bayramı öncesi ağırlık verdiklerini belirterek, “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan ‘İbadethane Temizleme Aracı’ ile il merkezindeki tüm Cami, Cemevi, Taziye Evi ve Kur’an-ı Kerim Kurslarında temizlik çalışması yapıyoruz. İl merkezimizde bulunan kiliseye de temizlik çalışması yapmak için gittik ancak, kilise yönetimi tarafından çalışmalar daha önce yapıldığı için orada bu çalışmamız gerçekleşmedi. Bayram öncesi yoğunlaştırdığımız çalışmalarımızı bayrama kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştular.
Yapılan temizlik çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren cami görevlisi Mustafa Şeker ise, çalışmaları yürüten Adıyaman Belediyesine teşekkür ederek, “Özellikle her bayram öncesi camilerimiz bu özel araçla temizleniyor ve vatandaş bayramda daha temiz ve ferah şekilde ibadetini yerine getiriyor. İbadethaneler için ciddi bir külfet olan temizlik çalışmalarını 7 ayda bir dönüşümlü olarak gerçekleştirmesine vesile olan belediye yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.