Uşak TV

Huzurpark’ta Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Güncel

Huzurpark’ta Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Huzurpark’ta Rehabilitasyon ve Yenileme Çalışmaları Tamamlandı. Yapılan Çalışmaların Ardından Huzurpark Kullanıma Hazır Hale Geldi.

Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Huzurpark Ilıcaksubaşı Tesislerinde gerçekleştirilen bakım, onarım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlandı. Çalışmaları tamamlayarak tesisleri tamamen kullanıma hazır hale getiren ekipler, ana giriş kapısını yeniden projelendirerek taş duvar ve ahşap pergole yaptı.

Park içerisindeki tüm yolları ve kaldırımları taş parke ve asfalt ile kaplayan ekipler, mevcut tenis kortlarının ve basketbol sahasının zeminlerini tamir ederek akrilik esaslı malzeme ile kaplayıp fileleri yeniledi, tribünleri boyayarak kullanılır hale getirdi.

Öte yandan mevcut suni çim halı sahanın çelik konstrüksiyon üst kaplaması sökülerek yerine Avrupa standartlarında izolasyonlu branda kaplama yapılırken, sahadaki mevcut ve eskiyen kullanılamaz durumdaki suni çim halı kaldırılarak yerine FIFA standartlarında suni çim kaplanması tamamlandı.

Çelik konstrüksiyon iskeleti boyanan ve tirbün kaplaması değiştirilen saha kullanıma hazır hale getirildi.

Ayrıca halı sahanın hemen yanında bulunan 3 katlı binayı tamamen yenileyen Fen İşleri ekibi, bu kapsamda bozulan ana giriş zemin kaplamalarını değiştirerek, halı sahanın yanından ana binaya giriş sağladı. Ana bina girişine fotoselli tam açılır-kapanır kapı monte eden ekipler, tüm iç cepheyi boyayarak yaklaşık 4’er kişilik içlerinde banyo ve tuvaleti olan 6 adet oda ilave etti.

Diğer yandan binanın sıcak su sistemi değiştirilirken, tüm odalar uydu sistemi ile donatıldı ve tefrişatı yapıldı.

Binanın hemen yan tarafında bulunan oyun salonunu komple yenileyen ekipler, perdahlı beton kaplama bulunan zemini epoksi ile, konferans salonu ise halı ile kaplayarak bilardo masaları, masa tenisi vb. ekipmanlar ile donattı.

Bununla birlikte mevcut ve bakımsız durumdaki açık yüzme havuzu ve binasını komple elden geçiren ekipler, titiz bir şeklide temizliklerini gerçekleştirerek, filtre kumlarını değiştirdi. Ayrıca duş ve soyunma odalarındaki eksikliklerin tamamlanmasının ardından Aquapark ve yüzme havuzu hizmete açıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.