Uşak TV

Her Geçen Gün Araç Parkı Yenileniyor2 Adet Asfalt Tamir Ve Bakım Aracı

Güncel

Her Geçen Gün Araç Parkı Yenileniyor2 Adet Asfalt Tamir Ve Bakım Aracı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi İlçesinde daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacıyla araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişlettiklerini bildirdi.
Kesintisiz ve pürüzsüz asfalt yollar için…
İlçesinin her geçen gün büyüdüğünü ve semtler arasında mesafenin de artığını bundan dolayı araç parkına sürekli yeni araçlar satın alarak genişletip, hizmeti vatandaşlara bizzat bire bir sunduklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, yeni bir araç ile bundan böyle kesintisiz, pürüzsüz asfalt, yama ve tamir yapılacağını belirtti.
8 ton kapasiteli 2 adet araç ile
Yeni alınan araçlar ile bundan böyle bir gün içinde asfalt bakım, onarım ve yama yapılacağını vurgulayan başkan Dr.Memduh Büyükkılıç yeni alınan araçlarla ilgili olarak şunları söyledi.
“Melikgazi ilçesinin yerleşim alanı büyümekte ve bu fiziki büyümeye paralel olarak nüfusu artmaktadır. İlçe sınırları içerisinde 81 mahallemiz bulunmaktadır. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. Daha kısa sürede daha çok alanda alt yapı çalışması yapılmış olacak. 8 adet yeni iş makinesi satın aldık. Bunlar; 3 adet silindir, 2 adet beko kepçe, 1 adet greyder, 2 adet yükleyici kepçe olup fen işleri çalışmasına tahsis edildi. Bu araçlar ile iş makinesi sayısı 75’e ulaşmış oldu. Yeni alınan 2 adet asfalt tamir ve bakım aracı ile bir günde 15 işçinin yapacağı işi 1 saatte 3 işçi ile yapacaktır. Böylece zamandan kazanç sağlanacak ve yol kapalı mağduriyeti giderilecektir.” dedi.
2 araç ile daha kısa sürede daha etkin hizmet…
2 adet asfalt tamir ve bakım aracının yatırım teşvik belgesi kapsamında Devlet Malzeme Ofisinden alındığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, 2 ayrı araç ile alt yapı hizmet alanında hizmette verimliliğin artırılacağını ve daha kısa sürede daha etkin hizmet sunulacağını sözlerine ekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.