Uşak TV

Hayırsever Kadınlardan Sünnet Şöleni

Güncel

Hayırsever Kadınlardan Sünnet Şöleni

İzmir Gaziemirli yardımsever kadınların bir araya gelerek, oluşturduğu grup, Siirt’te 45 yoksul çocuk için sünnet şöleni düzenleyecek.
Düzenleyecekleri şölene ilişkin, grup adına açıklamalarda bulunan Mine Kapı, daha öne yaptıkları organizasyonlarla Türkiye’nin birçok bölgesinde topladıkları giyim yardımlarını Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki yoksul insanlara dağıttıklarını söyledi. İzmir ile Siirt arasında bir gönül köprüsü kurmayı amaçladıklarını aktaran Kapı, 6 Eylül 2015 tarihinde Siirt’te bir düğün salonunda tespit ettikleri 45 yoksul çocuk için sünnet şöleni düzenleyeceklerini kaydetti.
Bu konuda Siirt ve Kurtalan devlet hastanesi yetkilileriyle görüştüklerini aktaran Kapı, “Daha önce Siirt’in Pervari ilçesinde çok sayıda yoksul aileye ev eşyası ve giyim yardımında bulunduk. Kurtalan da sünnet şöleni düzenlemiştik. Bu defa da 6 Eylül 2015 tarihinde bir düğün salonunda, tespit ettiğimiz 45 yoksul çocuk için önce Mevlid-i Şerif okutup daha sonra Kurtalan devlet hastanesinde sünnet şölen tertipleyeceğiz. Sünnet şölenlerini bundan sonraki aylarında da hem Gaziemir’de hem de Güneydoğu’da geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.