Uşak TV

Hasan Akgün Başkanlığındaki CHP Heyeti Hopa’ya Gönderildi

Güncel

Hasan Akgün Başkanlığındaki CHP Heyeti Hopa’ya Gönderildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şehircilik Doktoru" unvanına sahip olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığındaki CHP heyetini, sel felaketiyle sarsılan Hopa’ya gönderdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla sel felaketinde büyük zarar gören Hopa’ya yardım eli uzatan CHP, belediyecilik açısından da teknik incelemelerde bulunmak üzere, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında bir heyeti bölgeye gönderdi. Heyet bundan sonra doğal felaketlere karşı nasıl önlemler alınması gerektiğini ve yaraların nasıl sarılacağını tespit edecek.
KAPSAMLI BİR RAPOR HAZIRLANACAK
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığındaki heyet, Hopa ve felaket bölgesinde belediyecilik bakımından teknik incelemelerde bulunuyor. Heyet, sel felaketinin yaşandığı bölgelerdeki inceleme sonuçlarını bir rapor haline getirecek. Bölgede kapsamlı bir çalışma yürüteceklerini belirten Dr. Akgün, "Hepimizi derinden üzen sel felaketinin nedenleri, bugünkü durum ve bundan sonra zarar gören bölgelerin nasıl ayağa kaldırılacağı konusunda detaylı bir çalışma yapacağız. Yaptığımız çalışmaları ve gözlemlerimizi bir rapor haline getirerek genel başkanımıza, yöneticilerimize sunacağız. İlgili kurumlarla ve kamuoyu ile paylaşacağız" açıklamasını yaptı.
"HOPA HALKIYLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ"
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bundan sonra da bölgedeki çalışmaların ve yardımların süreceğini belirterek, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP’li belediyeler olarak, daha önce Bosna’da, Suruç’ta, Silopi’de yaptığımız gibi bugün Hopa’ya yardım elimizi uzatıyoruz. Bundan sonra sürekli olarak Hopa halkıyla dayanışma içinde olacağız. İstanbul’daki CHP’li belediyeler olarak bölgeye yardım göndermeye başladık. Kuru gıda, temizlik malzemeleri, su gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra sel felaketinin açtığı yaraların sarılması için gerekli araç gereç ve teçhizat gönderiyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.