Uşak TV

HAMAMBOĞAZI TERMAL TESİSLERİ İHALESİ YAPILDI

Güncel

Banaz'ın kaderini değiştirecek projede ihale bugün yapıldı.

 Yıllardır yapımı yılan hikâyesine dönen Hamamboğazı’nda belediyenin yatırım yapması için gerekli olan Turizm Alanının Günübirlik Alana çevrilmesi işlemi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçen yıl onaylanmış ve Banaz Belediyesine tahsis işleminin ise Başbakanlık tarafından onaylandığı belirtilmişti.

Proje Zafer Kalkınma Ajansı SOBEP Hibe Programı, belediyenin öz kaynakları ve Banka Kredisi ile gerçekleştirilecek. Hamamboğazı’ nı artık vaat aşamasından çıkartarak halkımızın rahatça kullanabileceği modern bir Günübirlik Tesis haline getirmek için bir yıllık çalışmanın sonuna gelindi. Hamamboğazı’nda Belediyenin 1 metrekare bile arazisi olmamasına rağmen gerçekleştirilen tahsisle 49.782,83 metrekare alana sahip oldu. Bu çalışma yaklaşık bir yıl sürmüştü ve Bakanlık tarafından onaylandı. Proje ekibi mimari proje çalışmalarına devam ederek bölgenin en modern ve kullanılabilir termal tesis projesini ortaya çıkardı. Hamamboğazı’nda geçmişte kullanılan alana yapılacak olan tesisin kapalı alanı 4 bin metre kare ve bay bayan ayrı alanlardan oluşacak.

 

İHALE BUGÜN YAPILDI Yaklaşık iki yıldır süren çalışmalar neticesinde Hamamboğazı termal tesisi yapımı ihalesi Banaz Belediye Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı. İhaleye 6 firma katıldı. Kapalı zarf usulü gerçekleştirilen ihaleye;
Özallar İnşaat: 6.440.000 TL

Koloğlu İnşaat: 9.475.000 TL
Sağlam Prefabrik ve Özgün İnşaat konsorsiyumu: 7.987.000 TL Mestan Kenar: 8.774.000 TL Fey İnşaat: 10.770.000 TL Teson İnşaat: 12.800.000 TL teklif verdiler. 

Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada ihalenin gerekli incelemeler yapıldıktan sonra 15 gün içinde netleşeceği belirtildi. 












Yorumlar (1)

Kaan 8 Yıl Önce

en az ile an fazla fiyat teklifi arasında 2 kat var. nasıl bir hesaplama bu anlayamadım!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.