Uşak TV

Haluk İpek Gazilerle Buluştu

Güncel

Haluk İpek Gazilerle Buluştu

AK Parti Amasya Milletvekili Adayı Haluk İpek, “1 Kasım seçimleri Cumhuriyet tarihimizde bugüne kadar yapılan ve yaşanan seçimlerin en önemlisidir” dedi.
Haluk İpek, seçim çalışmaları kapsamında Muharip Gaziler Derneği üyeleri partisinin mahalle temsilcileriyle buluştu. Pirler Parkı’nda Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ünek’in de katıldığı kahvaltı programında ecdadın geçmişte birçok şanlı zaferler kazanıp vatanı emanet etiğini anımsatan Haluk İpek, “Ak Parti kurulmadan önce şöyle bir ülkemize baktığımızda diğer ülkeler iyi yönetilirken, ülkemizde yönetimlere demokrasi dışı müdahalelerde bulunulmuş, ihtilaller ve koalisyonlar olmuştur. Yani istikrarsız yönetimlerle Türkiye yönetilmeye başlanmış, milletin elindeki ülkeyi yönetme yetkisi alınarak, milletin seçmedikleri tarafından karar verilen bir ülke konumuna getirilmiştir. Türkiye bugün çok daha iyi konumda olacakken maalesef bu müdahaleler ülkemizi daha aşağı konumlara düşürmüş ve diğer ülkelerle rekabet edemez hale getirmiştir. İşte Ak Parti bu istikrarlı yönetimi ile bu oyunlara 13 yıldır dur diyerek Türkiye’ye yeni bir kalkınma ivmesi kazandırmıştır” diye konuştu.
Koalisyon hükümetleri zamanında ülkenin sürekli gerilediğine değinip “Bu ülkede kötü yönetimi oluşturmak için meydana gelen koalisyonlar tesadüfen oluşmuş koalisyonlar değildir. Bu koalisyonlar Türkiye dışında üst akılların yapmış olduğu planlar sonucunda Anadolu’nun birlik beraberlik içerisinde bulunan vatanperver insanını siyasi olarak bölüp parçalayarak oluşturulmuştur. Çünkü Türkiye’de koalisyonlar oluşunca Türkiye’nin kötü yönetilmesi mukadderdir” şeklinde konuşan İpek, “Bizleri bu coğrafyada güçsüz kılmak isteyen, kaynaklarımıza ve ekonomimize hükmetmek isteyen dış mihraklar bizleri yavaşlatmak istiyor. Türkiye’nin güçlenmesine ve söz sahibi olmasına karşı çıkıyorlar çünkü biz güçlenirsek bu coğrafya da Türkiye’nin söz sahibi olacağını biliyorlar. 1 Kasım seçimleri Cumhuriyet tarihimizde bugüne kadar yapılan ve yaşanan seçimlerin en önemlisidir. Ülkedeki istikrarın sürmesi ve bugüne kadar ki kazanımların üstüne koymak için yapılacak olan en önemli seçimdir. AK Partinin tek başına iktidarını sağlamamız lazım. Eğer bir kez daha sendelersek ve tökezlersek istikrar bozulur ülkeye ve halka hizmet ve de yatırımlar durur, ülkemizin gelişimi de geri kalır. Eğer koalisyon olursa dış mihraklar başarılı olur. O yüzden bu seçim milletin seçimidir” ifadelerini kullandı.
AK Parti adayı İpek, Suluova Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Amasya Şeker Fabrikası, Suluova Ziraat Odası’nı da ziyaret etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.