Uşak TV

Haliç Köprüsü’ndeki Kaza Trafiği Felç Etti

Güncel

Haliç Köprüsü’ndeki Kaza Trafiği Felç Etti

E-5 karayolu Haliç Köprüsü üzerinde seyreden bir hafriyat kamyonu, aniden önüne çıkan otomobile, ardından da bariyerlere çarptı. Kaza nedeniyle E-5 karayolunda trafik felç oldu.
Kaza, saat 12.30 sıralarında Haliç Köprüsü Okmeydanı istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Zakir T. idaresindeki hafriyat kamyonu Okmeydanı yönüne giderken Haliç Köprüsü üzerinde aniden önüne bir otomobil çıktı. Bir anda neye uğradığını şaşıran sürücü, önce önündeki otomobile, ardından da direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Hızını alamayan kamyonun kupası kaza nedeniyle ters döndü. Aracını güçlükle durduran sürücü Zakir T. büyük korku yaşadı. Kazada hafriyat kamyonu ve otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kamyon sürücüsü Zakir T. kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri trafiği durdurarak, araçları yan yola yönlendirdi. İtfaiye ekipleri ise ters dönen kamyon kupasını düzeltti. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla çekilmesi sonrasında trafik kontrollü bir şekilde açıldı.
Kazayla ilgili konuşan kamyon şoförü Zakir T., “Sağ şeritten geliyordum. Bir anda emniyet şeridinden geldi önüme girmeye çalıştı. Geldi vurdu bana. Ben de kaçmaya çalıştım. Kendimi sola attım. Sonra geldi yine bana vurdu. Sonra da bariyerlere vurdu. Ben de bariyere vurdum” diye konuştu.
Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.