Uşak TV

Halbank’ın Üç Kulvarlı Zirve Hedefi

Güncel

Halbank’ın Üç Kulvarlı Zirve Hedefi

Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın milli oyuncusu Emre Batur, yeni sezonda lig, Türkiye kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk hedeflediklerini belirtti.
2015-2016 voleybol sezonu için çalışmalarını Ankara’da sürdüren Halkbank’ta oyuncuların kendilerine olan güveni tam. Halkbank’ın deneyimli oyuncusu Emre Batur, yeni sezonun ilk maçında, zorlu mücadele için hazır olacaklarını dile getirdi.
Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde her yılın, bir önceki yıldan daha büyük mücadelelere sahne olduğuna dikkat çeken milli oyuncu, "Önümüzdeki sezon işimiz kolay olmayacak. Yine üç kulvarda yarışacağız. Üçünde de hedefimiz birincilik. Başka bir sonucu düşünmüyoruz bile. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz ama kazanan biz olmak istiyoruz. Camiamız her zaman iyi neticeler hak ediyor" dedi.
Batur, Halkbank Antrenörü Lorenzo Bernardi’nin oynatmak istediği sisteme yeni sezonda daha fazla adapte olacaklarını ifade ederek, "Kadromuza gelenler ve gidenler oldu. Yeni arkadaşlarımızla el ele verip bu formayı her zaman yukarılarda tutmak istiyoruz" diye konuştu.
Halkbank camiası ve Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Batur, terör nedeniyle buruk bir bayram yaşanacağını dile getirdi. Ülkemizde cereyan eden terör olaylarının herkes gibi kendisini de çok üzdüğünü anlatan Batur, "Bu bayram daha fazla kenetlenelim. Bayramı şehit aileleri ile birlikte geçirerek onların acılarını paylaşalım. Tüm yitirdiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.