Uşak TV

Gtb Meclisinde Şehitler Dualarla Anıldı

Güncel

Gtb Meclisinde Şehitler Dualarla Anıldı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Eylül ayı Meclis toplantısında, terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitler, dualarla anıldı. Toplantıya Türk bayraklarıyla katılan GTB Meclis üyeleri birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen meclis toplantısında, vatan savunmasında şehit düşen güvenlik görevlileri anısına saygı duruşunda bulunularak, dualar okundu.
GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, son dönemlerde artan terör olaylarına dikkat çekerek, ülkenin huzurunu ve iç barışını tehdit eden saldırılara karşı toplumun top yekûn, tek yürek ve tek ses olarak hareket etmesi gerektiğini ifade etti.
Memiş, konuşmasında vatan uğruna yaşamlarını kaybeden tüm şehitleri rahmet, şükran ve minnetle anarak, çatışmalarda yaralanan güvenlik güçlerine ise acil şifa dileklerinde bulundu.
GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise, terör odaklı acı günler yaşandığını belirterek, Türkiye’nin tüm bu zorlukların üstesinden gelecek güce, birlikteliğe ve sağlam iradeye sahip olduğunu söyledi.
Bin yıldır dil, din, mezhep, ırk ayrımı yapılmadan kardeşçe yaşanılan Anadolu topraklarının dış mihraklar tarafından karıştırılarak kardeş kavgası çıkartılmak istendiğini vurgulayan Tiryakioğlu, "Milletçe bizleri biz yapan değerlerimizin etrafında el ele olduğumuz ve kenetlendiğimiz sürece, hiçbir güç bu dayanışmayı ve kardeşliği yıkamayacaktır. Yeter ki sağduyumuzu koruyalım ve provokasyonlara karşı dikkatli olalım” dedi.
Tiryakioğlu ayrıca TOBB tarafından düzenlenen ve çok sayıda STK’nın desteğiyle 17 Eylül Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek "Teröre hayır, kardeşliğe evet" yürüyüşüne GTB Meclis ve Komite üyeleriyle birlikte güçlü bir katılım sağlayarak destek vereceklerini sözlerine ekledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.