Uşak TV

Grup Başkanvekili Aydın’dan İstihdam Müjdesi

Güncel

Grup Başkanvekili Aydın’dan İstihdam Müjdesi

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Toplum Yararına Programı" kapsamında çalıştırılacak bin 400 kişiye ek olarak bin kişinin daha istihdam edileceği müjdesini verdi.
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından "Toplum Yararına Programı" kapsamında istihdam edilecek kişi sayısının bin 400’den 2 bin 400’e çıktığını açıkladı.
Programlar kapsamında yeni istihdam alanlarının oluşmasından son derece mutlu olduklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın “Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğümüzce, 23 Ekim 2015 tarihinde başvuruya açılacak olan "Toplum Yararına Program" kapsamında ‘Çevre Temizliği’ ‘Kamusal Altyapının Yenilenmesi’ ve ‘Okulların Sınıf ve Çevre Temizliği’ konularında, Adıyaman Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İlçe ve Belde Belediyeleri ile imzalan protokollerle toplam 25 adet projede bin 400 kişi, 15 Kasım 2015 tarihinden 15 Haziran tarihine kadar istihdam edilecektir. Yaptığımız girişimler neticesinde 1.400 kişilik programın başlatılmasına müteakiben Kasım ayında ilaveten bin kişinin daha istihdam edilecek" dedi.
"AK Parti olarak işsizlere iş imkanı oluşturmak adına elimizden geleni yapıyoruz" diyen Aydın "Hazırlanan programlar kapsamında ilk etapta bin 400 vatandaşımız iş imkanı bulacağı gibi girişimlerimiz neticesinde bin vatandaşımız daha iş imkanı bulacak. Program kapsamında 2 bin 400 vatandaşımız istihdam edilmiş olacak. Ayrıca Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Bakım Projesinde çalıştırılmak üzere bin vatandaşımız çalışmaya başlamıştı. Bunların da çalışma sürelerinin 3 ay uzatıldığı müjdesini vermiştim. Bu haliyle toplama 3 bin 400 vatandaşımız programlar sayesinde iş imkanı bulmuş oluyor. İlimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.