Uşak TV

Göl-der Başkanı Demirci: "Milletvekillerimiz Gölbaşı’na Elleri Boş Gelmesin”

Güncel

Göl-der Başkanı Demirci: "Milletvekillerimiz Gölbaşı’na Elleri Boş Gelmesin”

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) Başkanı Gürsel Demirci, “Milletvekillerimizin daha fazla Gölbaşı’na sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.
GÖL-DER Başkanı Gürsel Demirci, düzenlediği basın toplantısında Gölbaşı’nın sorunlarını masaya yatırdı. Demirci, Gölbaşı’nın sahipsiz bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, sorunların ivedili olarak çözüme kavuşturulmasını istedi. Demirci, Gölbaşı’nın en önemli sorunlarının hala çözüme kavuşturulamamasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “GÖL-DER olarak amacımız Gölbaşı’nın sorunlarını dile getirerek bu sorunlara katkı sağlamak. Gölbaşı’nın üç önemli sorunu var. Birincisi göl. Gölümüzde her sene bu aylarda ciddi derecede kirlilik oranı artıyor. Koku okluyor ve balık ölümleri meydana geliyor. Her sene buna bir çözüm aranır ama hiçbir çözüm getirilmez. Yılbaşından sonra göl ile ilgili bir protokol imzalandı. O protokolün de ne safhada olduğunu ve detaylarını hiçbir şekilde bilmiyoruz. Ümit ediyoruz ki o projeye imza atan bütün kurumlar attıkları imzaya sahip çıkar ve ivedi bir şekilde yapılacak olan seçimlerden önce projeyi hayata geçirir” dedi.
Gölbaşı’nın kanayan yarası Konya yolu ile ilgili de açıklama yapan Demirci, “Her seçimden önce yolla ilgili sözler veriliyor. Şuana kadar ciddi bir gelişme olmamıştır. Sadece zemin etüt çalışmaları yapılmakta. Gölbaşı’nın ikiye bölünmüşlüğünün ortadan kaldırılması için bunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. Gölbaşı bu kamburdan kurtulmalı” ifadelerini kullandı.
"MİLLETVEKİLLERİMİZ ELLERİ BOŞ GELMESİN"
“Son iki kıldır Gölbaşı merkezde çivi çakılmıyor. İmar ile ilgili ciddi sorunlar var” diyen Demirci, “74 parsel ve merkezde sorunlar var. Bölge milletvekillerimizin Gölbaşı’na sahip çıkmalarını, bu projelerin hayata geçirilmesi için destek vermelerini bekliyoruz. Önümüzde seçim var. Milletvekillerimiz buraya geldikleri zaman artık vaatlerle gelmesinler, elleri boş gelmesinler. ‘Biz Gölbaşı’nın şu sorunlarını çözdük’ diye gelsinler" dedi.
Demirci, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de Gölbaşı’na ayrı bir değer verdiğini ancak yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını vurgulayarak, bu hizmetlerin artarak devam etmesi arzusunda olduklarının altını çizdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.