Uşak TV

Gölcüklü Esnaf, Şehitler İçin “Bir Fatiha’da Sen Oku” Kampanyası Başlattı

Güncel

Gölcüklü Esnaf, Şehitler İçin “Bir Fatiha’da Sen Oku” Kampanyası Başlattı

Yıllardır oruç tutmasıyla tanınan Gölcüklü esnaf Osman Ay, son günlerde artan terör olaylarında Şehit olan asker, polis ve siviller için “Bir Fatiha’da Sen Oku” kampanyası başlattı.
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan ve yıllardır oruç tutmasıyla tanınan Osman Ay, terör olaylarında Şehit olan asker, polis ve siviller için Fatiha okuma kampanyası başlattı. Kampanya sayesinde şuana kadar 69 bin fatihanın okunduğunu söyleyen Osman Ay, bu fatihaları bir Hatim duasıyla birleştirilip şehitlerin ruhuna göndereceğini belirtti.
Şehitler için Fatiha kampanyası başlatan Osman Ay, “Yurt içinden ve yurt dışından bu katılıma büyük bir ilgi gösterildi. Okunan Fatihalar 70 bini aştı. Yüce Rabbim bu Fatihaları duaları okuyanları sayısını arttırsın. Artık gazetelerden, televizyonlardan haberleri dahi izleyemiyor okuyamıyoruz. İçim yanıyor gözyaşlarımı tutamıyorum. Düşünün biz uzaktan bunları yaşıyoruz. O yüreği yaralı aileler ne yapsın, ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu vatan hepimizin kardeşçe yaşayalım. Allahımız’a şükredelim, kenetlenelim. Birlik olalım kardeş olalım. Irk, din ayrımı yapmadan güzelce yaşayalım. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor acılı ailelerine sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.