Uşak TV

Girişimcilik Kursları İçin Son İki Gün

Güncel

Girişimcilik Kursları İçin Son İki Gün

Yunusemre Belediyesi’nin bayanlara yönelik gerçekleştireceği girişimcilik eğitimleri için başvuruların 18 Eylül Cuma günü biteceği kaydedildi.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, daha önceden bayan girişimcilere yönelik uygulamalı girişimcilik eğitimleri gerçekleştiren ve başarılı olan girişimcilere sertifikalarını vererek iş sahibi olmalarını sağlayan Yunusemre Belediyesi’nin girişimcilik eğitimleri başvurularının 18 Eylül Cuma günü sona ereceğini ifade etti.
Başkan Yardımcısı Uygur, girişimcilik kursları eğitimlerine katılacak olan kişiler için son iki gün kaldığını belirterek, ”Yunusemre Belediyesi olarak bayanlarımıza yönelik KOSGEB girişimcilik kursları açacağız. Eğitimlerimiz 1-9 Ekim tarihleri arasında olacak. Başvurularımız 18 Eylül tarihinde son buluyor. Beyaz Masa Birimi İş-Kur KOSGEB başvuru noktasına başvuru yapan girişimciler 29 Eylül Salı günü mülakata tutulacaklar ve aralarından 30 kişi eğitime katılmak için seçilecektir. Eğitime katılan girişimcilerimiz 9 gün eğitim görecekler bu eğitimi başarıyla bitirdikleri taktirde Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB onaylı katılım sertifikası alacaklar. Başvuru yapmak isteyen bayanlarımız için son iki gün kaldı. Girişimci bayanlarımız bu fırsatı kaçırmasınlar” diye konuştu.
BAŞVURU ŞARTLARI
Başvuruların sadece Yunusemre ve Şehzadeler ilçe sınırlarında bulunan bayanlardan alınacağını eğitimlerin Cumartesi ve Pazar günleri dahil günde 8 saat süreceği vurgulanırken, başvuru için ikametgah ve nüfus cüzdanı fotokopisinin yeterli olduğu eğitimlerin ise Yeni Mahalle Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursu’nda verileceği ifade edildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.