Uşak TV

Gençlik Merkezlerine Bilgisayar Desteği

Güncel

Gençlik Merkezlerine Bilgisayar Desteği

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gönderilen bilgisayarların dağıtımını gerçekleştirdi.
Gençlik merkezi sorumluları ile Şehzadeler Gençlik Merkezi’nde buluşan İl Müdürü Savaş Duman, ilçelerden gelen sorumlular ile sohbet ettikten sonra her ilçeye diz üstü ve masaüstü bilgisayarların dağıtımını yaptı. Bilgisayar dağıtımı töreninde konuşan Savaş Duman, “Bugünde buraya bakanlığımızın ve genel müdürlüğümüzün, bilgisayar, notebook, tablet ve birde projeksiyon cihazı desteği oldu. Bizde bu bilgisayarları gençlerimize daha iyi bir hizmet vermek gençlik merkezlerimize dağıtıyoruz. Gençlik merkezlerimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Burada gençlerimize çok sağlıklı bir ortam yarattık. Playstation ve X-Box salonlarımızdan tutun da, müzik kayıt odaları ve ders salonlarımıza kadar gençlerimizi her alanda vakit geçireceği eğlenceli ve eğitici bir merkez oluşturduk. Burada gençlerimiz güvenli bir ortamda rahatça vakit geçirebilirler. Gençlik merkezlerimizdeki liderlerimiz bir ağabey, abla gibi gelen gençlerimize eğitici bir yaklaşım ile iletişim kuruyorlar” dedi.
Gençlik merkezlerimizde gençlere yönelik çok sayıda kurs olduğunu belirten Dumani "Gitar kursları, ebru kursları, takı tasarım kursları ve bunlara benzer sanatsal kurslarımız var. Bu kurslar ile gençlerimizi yeteneğine göre yönlendiriyoruz. Ailelerimize buradan sesleniyorum çocuklarınızı bu gençlik merkezlerine gönül rahatlığı ile gönderebilirsiniz. Burada verdiğimiz tüm etkinlikler ücretsiz. Gençlerimiz buradan belki de bir sertifika alarak bir bilezik sahibi olacaklar. ” dedi.
Son olarak önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan projelerle ilgili de bilgi veren Duman, “Madde bağımlılığına karşı bir proje oluşturduk. Önümüzdeki günlerde bu projemizi hayata geçireceğiz. Gençlerimiz açısında en önemli tehlikelerden bir maalesef ki madde bağımlılığı. Buna karşı bir proje ürettik. İlerleyen günlerde bunu açıklayacağız. Türkiye’de ses getirecek bir proje olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.