Uşak TV

Genç Nüfusa Sahip Olmamız; Ülkemiz Açısından En Büyük Avantaj

Güncel

Genç Nüfusa Sahip Olmamız; Ülkemiz Açısından En Büyük Avantaj

09 – 13 Mart 2010 tarihleri arasında Bursa ilinde yapılan Küçük erkekler basketbol grup birinciliği müsabakalarında gurup birinciliği ve 12 – 17 Nisan 2010 tarihinde Muğla’da yapılan Türkiye Finallerinde birinci olan Fevzi Çakmak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri Uşak Valisi Özdemir Çakacak tarafından ödüllendirildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Ulus, Okul Müdürü Eşref Uçar, Beden Eğitimi Öğretmeni Kubilay Yığnak ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin başarısından gurur duyduğunu belirten Vali Özdemir Çakacak öncelikle Okul Müdürü, Öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ettiğini ifade etti.

Öğrencilerin başarısının önemli olduğunu ve Türkiye’de ilk 8 takım arasında yer alarak Uşak’ı en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden Vali Çakacak, “Geriye bıraktığımız haftalarda hem centilmence mücadele, hem de başarılı müsabakalar çıkartarak grup birinciliğini elde eden takımımızla gurur duyuyoruz. Takımızı Türkiye’de isim yapmış Ankara TED Kolejlinin aralarında bulunduğu 5 Okul takımını yenerek 03 – 08 Mayıs 2010 tarihlerinde Adana’da yapılacak Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edecek. Bu başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”

Çocukların ve gençlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için önemli olduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, “Türkiye Cumhuriyeti olarak çok genç nüfusa sahip olmamızın bizim ülkemiz açısından en büyük avantaj olduğunu düşünüyor ve her zaman söylüyoruz. Ancak bu genç nüfusumuzun çok iyi yetişmesi gerekmektedir. Sportif anlamda gösterilen başarılar; Çocuklarımızın özgüvenini arttırarak derslerinde daha başarılı olmasını ve daha fazla çalışmasına vesile olur” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Özdemir Çakacak Fevzi Çakmak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı oyuncularına eşofman hediye ederek hatıra resmi çektirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.