Uşak TV

Geleceğin İş Dünyası

Güncel

Geleceğin İş Dünyası

Dünyada en hızlı büyüyen, sayısız ödül almış tek çocuk markası olan Keşif ve Eğlence Cumhuriyeti KidZania’da çocuklar hayal ettikleri meslekleri deneyimliyor.
Akasya Acıbadem’de yer alan ve içinde bulunan 60’tan fazla aktivite alanında çocukların bilgi ve becerilerine göre yaklaşık 90 farklı mesleği bizzat deneyimleyebildikleri KidZania’da geleceğin iş dünyasının başarılı çalışanları ve patronları yetişiyor.
4-14 yaş arası çocuklara, farklı roller üstlenerek oynamalarına olanak veren, öğrenmeye yönelik gerçekçi bir çocuk dünyası KidZania’da çocuklar hayal ettikleri meslekleri keşfederken hem eğleniyor hem de öğreniyor.
Gerçek bir şehir düzenlemesi içinde, uygun boyutlarda tasarlanmış; Hastane, İtfaiye, Tiyatro, Arkeoloji Müzesi, Üretim Fabrikaları, Havacılık Akademisi, Diş Sağlığı Merkezi, Gizli Ajan Eğitim Merkezi, Banka ve Stadyum gibi çok sayıda aktivite alanına sahip olan KidZania’yı ziyaret eden çocuklar; “Doktor”, “İtfaiyeci”, “Diş Hekimi” gibi meslekleri deneyimleyerek fikir sahibi oluyorlar.
17 ülke, 20 şehirde faaliyet gösteren,çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi sunan, dünyanın ilk uluslararası temalı parkı KidZania; geleceğin güvenli, benzersiz, gerçekçi ve başarılı çocuklarını yetiştiriyor.
Çocuklarınızla birlikte KidZania’da keyifli bir gün geçirebilir, mesleklerin bilinmeyen yönlerinin peşinden gidebilirsiniz.
KİDZANİA HAKKINDA:
Teknolojiye bağlı olarak değişen yaşam şartlarının yeni kuşaklar üzerindeki etkisiyle özellikle son 10 yılda ivme kazanan, eğitim ve eğlenceyi bir arada sunduğu konsepti (edutainment) ile çocuk eğlence sektörünün yıldızı KidZania, ilk olarak 1999’da Mexico City’de kuruldu. Meksikalı girişimci Mr. Xavier Lopez Ancona tarafından kurulan KidZania, bugün dünyada 17 ülke ve 20 şehirde faaliyet gösteriyor.
KidZania İstanbul’u 29 Eylül tarihine kadar; Pazartesi günleri hariç her gün 11.00-18.30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.