Uşak TV

GEDİZ’DE ŞEHİRİÇİ MÜNİBÜS SEFERLERİNDE YENİ DÜZENLEME

Güncel

GEDİZ’DE ŞEHİRİÇİ MÜNİBÜS SEFERLERİNDE YENİ DÜZENLEME

Gediz Belediyesi tarafından şehir içi toplu taşıma gerçekleştiren denetimli halk minibüs seferlerinde düzenleme yapıldı. Eğitime destek projesi kapsamında öğrenci minibüs ücretlerinde indirime gidildi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu şehir içi denetimli halk minibüs seferlerinde düzenlemem yapıldığını açıkladı. Başkan Saraoğlu açıklamasında “ilçemizde şehir içi toplu taşıma alanında faaliyet gösteren denetimli halk minibüs seferlerinde güzergah ve fiyat yönünden bir düzenlemeye gittik.

Şehir içerisinde vatandaşlarımızın ulaşımı sağlayan denetimli halk minibüslerinde güzergâhlarında değişiklik yaparak Altınkaya yapı kooperatifinde ikamet eden vatandaşlarımızın da bu hizmetten yararlanmaları noktasında yenilik gerçekleştirdik. Minibüs saatlerinde de ayarlama yaparak şehir içerisinde her yarım saatte bir sefer olacak şekilde düzenlemeye gittik. Böylelikle vatandaşlarımız günün her vaktinde şehir içi taşımacılında denetimli halk minibüslerinden yararlanabilecekler.

Ayrıca belediyemiz tarafından yıllardır uygulanan eğitime destek kampanyası dahilinde şehir içerisindeki minibüs ücretlerinde de indirim yaptık. 90 Ykr olan minibüs öğrenci ücretleri yeni tarifeyle 75 Ykr olarak düzenledik.

Yeni gerçekleştirilen düzenleme ile Altınkaya Yapı Kooperatifinde ikamet eden vatandaşlarımızın özlemini çektiği minibüs seferleri hizmete girecek ve buradaki vatandaşlarımızda bu hizmetten faydalanacaklardır. Ayrıca yapılan saat ve ücret düzenlemesi de birçok vatandaşımız ve öğrencimiz tarafından benimsenerek toplu taşıma araçlarının kullanımı artacaktır” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.