Uşak TV

GEDİZ’DE DUBLE YOLDAKİ ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Güncel

GEDİZ’DE DUBLE YOLDAKİ ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Gediz Şehir Geçişi duble yolda yürütülen çalışmalar hız kazandı. Gediz Belediyesi tarafından yürütülen orta refüj düzenleme çalışması yanında Dayınlar Mahallesi altından Gediz Meslek Yüksekokula kadar uzatılan duble yolda orta refüj yapım çalışmaları da diğer yandan devam ediyor.

Gediz Şehir geçiş yolunun tamamlanmasıyla birlikte düzenleme çalışmalarına hız verildi. Duble yolda gerekli düzenleme çalışmalarını üstlenen Gediz Belediyesi ihale ile gerçekleştirdiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Duble yolda refüj düzenleme çalışmaları kapsamında Gediz Belediyesi bu alanda ağaçlandırma, çimleme ve sulama çalışmalarını tamamlayacaktır.

Diğer yandan da Dayınlar Mahallesi alt kemsinden Gediz Meslek Yüksekokuluna kadar uzatılan duble yolda da düzenleme çalışmaları sürdürülmektedir. Karayolları tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bordür ile orta refüj yapımı ve refüjün dolgu işlemleri yapılarak düzenlemem çalışmaları sürdürülecektir. Orta refüjün tamamlanması ile Gediz Belediyesi bu alanda da düzenleme kapsamında ağaçlandırma ve çimleme çalışmalarına yürüterek ilçemize yakışır hale getirecektir.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.