Uşak TV

GEDİZ MERKEZ VE SANAYİ BÖLGESİ YOL DÜZENLEMELERİ GERÇEKLEŞİYOR

Güncel

GEDİZ MERKEZ VE SANAYİ BÖLGESİ YOL DÜZENLEMELERİ GERÇEKLEŞİYOR

Gediz Belediyesi cadde ve sokaklarda yol ve yaya yolu düzenlemesi için ihale gerçekleştirdi. İhale kapsamında Sanayi Sitesi 27 sokak, Mehmet Ersoy Caddesinde yol düzenlemesi, Mustafa Bağdatlı Caddesinde ise çift taraflı yaya yolu yapımı gerçekleştirilecektir.

Şehir merkezi ve sanayi sitesinde kilit parke kaplama ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam eden Gediz Belediyesi yeni gerçekleştirilen ihale ile çalışma kapsamına yeni bölgeleri ekledi. 18 Mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirilen ihale ile 6200 metrekare kilit parke ve 2100 metre bordür döşeme işi ihalesi gerçekleştirildi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “İlçemiz merkezinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamına yeni bölgeler ekleyerek çalışma alanlarımızı genişletiyoruz.

Yeni gerçekleştirdiğimiz ihale ile bu çalışmalar kapsamına Mustafa Bağdatlı Caddesinde çift taraflı yaya yolu, Sanayi Sitesinde 27 nolu cadde ile Muhipler Mahallesi Mehmet Ersoy Caddesini de ekledik. İlçe merkezinde yoğun olarak kullanılmakta olan iki caddemiz olan Mustafa Bağdatlı ve Mehmet Ersoy caddelerinde yaya yolu ve yol düzenlemesi gerçekleştirilecek ve aynı kapsam içerisinde sanayi sitesinde de 27 nolu cadde kilit parke kaplaması uygulanarak düzenlenecektir. 6200 m2 kilit parke ile 2100 metre bordür kullanılacak ihalenin kesinleşmesi beklenmektedir. İhalenin kesinleşmesi ile birlikte yüklenici firma ile sözleşme imzalanacak ve akabinde yer teslimi yapılacaktır. Cadde ve sokaklarda sürdürülen düzenleme ve yeniden yapma çalışmalarımız devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.