Uşak TV

GEDİZ BELEDİYESİ ILICAYI KİRAYA VERİYOR

Güncel

GEDİZ BELEDİYESİ ILICAYI KİRAYA VERİYOR

Gediz Belediyesi Ilıca Kaplıcası Termal Turizm Merkezinde bulunan 38 adet apart motel, Su Oyunları Merkezi Aquapark ve kafeterya, Belediye Encümeni kararı ile 5 yıllığına kiraya verilecektir. Turizm alanında faaliyet göstermek isteyen kişi kurum ve kuruluşların katılabileceği ihale 23 Mart 2010 Salı günü saat 14.00 te Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

Gediz Belediyesi tarafından işletilen yılın 12 ayı çalışma kapasitesine sahip olan Ilıca Termal Turizm Merkezinde özelleştirmeye gidiliyor. Termal Turizm Merkezinde bulunan 38 adet apart motel, Su Oyunları Merkezi Aquapark ve kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu “Ilıca Termal Turizm Merkezinde bulunan 38 adet apart motel, kafeterya ve aquapark belediye encümeni kararı ile 5 yıllığına ihale ile kiraya verilecektir. 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre açık artırma usulü ile kira ihalesi için aylık kira bedeli 25.000,00 TL olup, geçici teminat tutarı 45.000,00 TL’dir.

İhale 23 Mart 2010 Salı günü saat 14.00 da Belediye Encümeni huzurunda Belediye Meclisi toplantı salonunda düzenlenecektir. İhale ile ilgili şartname mesai saatleri içerisinde Belediye Gelir Müdürlüğünden görülebilir.

İlçemizin Termal Turizm Merkezlerinden biri olan Ilıca’da gerçekleştirilecek ihaleler ile 5 yıllığına özelleştirilecek işletmeler, bugüne kadar belediyemiz tarafından çalıştırılmıştır. Yeni iş imkânları sağlamak adına işletmelerin özelleştirilmesi ilçemizde hem istihdamı hem de turizmi geliştirecektir. Bu bakımdan ele alındığında ilçemizin gelişmesi açısından da önem arz etmektedir. Turizm alanında faaliyet göstermek isteyen ve ya gösteren müteşebbislerin değerlendirebileceği ihale ile ilçe turizminde atak beklemekteyiz” dedi.







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.