Uşak TV

GEDİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Güncel

GEDİZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Takımını Kur Da Gel futbol turnuvası başladı. 21 Mayıs Cuma günü çekilen kuralar sonucunda belirlenen fikstüre göre gerçekleştirilen karşılaşmalar Umurbey Mahallesi Halı saha tesislerinde düzenlenmektedir.

Çocukların spor yapmalarına olanak sağlama ve spor yaparken birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek birlikte faaliyet içerisinde ortak hareket etme yetilerini geliştirmek amacıyla Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Takımını Kur Da Gel futbol turnuvası Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nun birlikte düzenledikleri santra vuruşu ile başladı.

Gediz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve umurbey halkı ve amatör sporcuların hizmetine sunulan Umurbey Halı Saha Tesislerinde düzenlenen karşılaşmaların ilk gününden itibaren heyecan hiç düşmüyor. Mehmet Akif Ersoy İÖO ve Zaferspor karşılaşması ile başlayan turnuvalar devam ediyor.

Turnuvanın ilk günündeki karşılaşmalarda M.Akif Ersoy İÖO 4 – Zaferspor 0, Karaşimşek 8 – Zaferin Gücü 1, Atatürk İÖO 4 – Timsahlar 0;

İkinci gün karşılaşmalarında Maskeliyediler 2 - Dayınlarspor 3, Yeşilinci 7 – Kurtuluşşimşekler 0, Megaspor 1 – Gölcük İÖO 2 skorları ile maçlar tamamlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.