Uşak TV

Forum Gaziantep Eylül’de De Çocuklar İçin Eğlence Dolu

Güncel

Forum Gaziantep Eylül’de De Çocuklar İçin Eğlence Dolu

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü etkinlikleri Eylül ayında da sürüyor.
Eylül doğumlu çocuklar için düzenlenen doğum günü partisiyle başlayacak etkinliklerde, çocuklar bazen mozaik süsleme bazen kitap ayracı yapacak. Bazen cambazla, bazen balon kukla şovla coşacak.Tüm etkinliklerin ortak noktası ise eğlence olacak.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Çocuk Kulübü’nün düzenleyeceği etkinliklerle çocuklara eğlenirken öğrenecekleri bir Eylül ayı yaşatacak. 12 Eylül Cumartesi günü Cambaz ve Akrobasi Şov’da coşacak. 13 Eylül Pazar günü ise çocuklar kitap ayracı yapmanın inceliklerini öğrenecek.
19 Eylül Cumartesi günü Eğlencebaz Show miniklerin coşkusunu katlarken, 20 Eylül Pazar günü düzenlenecek Parti Maskesi Atölyesi çocukların hayallerindeki çeşit çeşit maskenin gerçeğe dönüşmesini sağlayacak.
Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün Eylül ayı etkinlikleri, 26 Eylül Cumartesi günü Balon Kukla Şov ve 27 Eylül Pazar günü Duvar Saati Atölyesi ile son bulacak.
Tüm etkinliklere katılımın ücretsiz olduğu Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ay artan sevgiye ve ilgiye karşılık artık her hafta sonu minik fanlarını Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi’ne bekliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.