Uşak TV

Finale Hazırlanan Golfçüler, Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Güncel

Finale Hazırlanan Golfçüler, Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Bodrum Golf Kulübü Avea Prime Bodrum Junior Golf Takımının genç oyuncuları, Türkiye final müsabakaları öncesinde Başkan Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek moral depoladı.
Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 8 -12 yaşları arasında değişen finale katılacak olan minik golfçüleri ilgiyle karşıladı. Ziyarette golfçülere Bodrum Golf Kulübü yöneticisi Caner Tuna, Bodrum Golf Kulübü Avea Prime Bodrum Junior Golf Takımının antrenörü Tanju Gürsel ile sporcuların velileri de eşlik etti. Toplam 15 kişiden oluşan Bodrum Golf Kulübü Avea Prime Bodrum Junior Golf Takımından 8 -12 yaşları arasındaki 9 sporcu; Almira Tepe, Aylin Tepe, Duru Narin, Ender Sinop, Demir Kırımgeri, Arjin Yalçınkaya, Turgut Akcan, Yılmaz Batan ve Emircan Şahan Türkiye finallerinde yarışacak.
Bodrum Golf Kulübü Başkanı Caner Tuna, Bodrumlu sporcularının 6 ayaktan oluşan eleme maçlarının ardından Türkiye Golf Federasyonu 2015 Yılı Yıldızlar Liginde yarışmaya hak kazandıklarını belirterek, “Final maçları toplam iki ayaktan oluşuyor. İlk ayak önümüzdeki hafta sonu 29 Ağustos Cumartesi günü Antalya’da, 2’nci son ayak ise 7 Eylül’de İstanbul’da yapılacak ” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise "Amacımız çocuklara sporu öğretmek, sporu sevdirmek. Belediye olarak en büyük görevimiz sadece yollar ya da diğer hizmetleri yapmak değil, sağlıklı nesiller yetişmesine de katkı sağlamaktır. Bunun da en kolay yollarından bir tanesi spor, sonra da eğitim. İkisini birleştirdiğimiz zaman da müthiş bir sinerji, müthiş bir nesil yakalayabiliyoruz. Şimdi bakıyorsunuz çocukların gözlerine, adeta ateş çıkıyor. Çünkü bu çocuklarımız hem sporunu yapıyor hem eğitimini alıyor ve aynı zamanda Türkiye’nin geleceği, umudu oluyor. Golf kulübü açıldığı dönemlerde amacımız hem Bodrum halkıyla golfu bütünleştirmek hem golf turizmini Bodrum’da başlatmaktı. Caner’e ise tek bir şey söylemiştim: ‘Caner’ dedim. ‘Senden tek bir şey rica ediyorum: bana golf öğrenecek sporcu çocuklar yetiştireceksin, Bodrum’un her seviyesinden.’ O da ‘tamam Başkanım’ dedi. Bugün ise şöyle bir baktığımız zaman bu gençlerimizin finale kadar çıktıklarını görüyoruz. Bunlar benim hep mutluluğum, geleceğimizin umudu ve geleceğimizin güvende olduğunun göstergesi. Onun için hem Caner kardeşime hem özellikle velilerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Mücadeleden sakın vazgeçmeyin sakın bırakmayın.” şeklinde konuştu.
Başkan Kocadon, Ayda adındaki kulüpteki en küçük golfçü minik kızı yanına çağırarak kucaklaştı. Ziyaretin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.