Uşak TV

Fethiyespor’da 3 Sakat

Güncel

Fethiyespor’da 3 Sakat

Spor Toto Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor, ligin 7. haftasında İstanbul deplasmanında Pendikspor`la karşı karşıya gelecek.
Ligde 4 puanla 14. sırada bulunan Fethiyespor ligde 2 puanı bulunan ve 17. sırada yer alan Pendikspor maçı öncesi Fethiyespor’da antrenmanda sakatlanan Onur Bektaş ve Hüseyin Atalay’ın yanı sıra Murat Cömert’in sakatlığı teknik kadroyu düşündürüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım’ın yönetiminde Ölüdeniz tesislerinde yaptığı çalışmada oldukça hırslı gözüktü.
Teknik direktör Ahmet Yıldırım geçen yıl çalıştırdığı Pendikspor karşısına galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Teknik direktör Ahmet Yıldırım Pendik maçıyla öncelikle Lig’teki kötü gidişata dur demek istediklerini söyleyerek, “Ligin başında da söylemiş olduğum gibi yeni bir takımız yeni bir kadro oluşturduk. Bu takımdaki oyuncular yeni uyum sağlıyor. Bu uyum süresi biraz uzun oldu. Ama en kısa zamanda maç skorunu da yansıtacağız. Aslında çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız antrenmanlar güzeli ve yazılı geçiyor. Kendi evimizde oynayacağımız Anadolu Üsküdar maçını kazanıp bir çıkış yapmak istiyorduk. Ancak bu maç ertelendi. Ama bu haftadan itibaren bu çıkışı yapacağız. Taraftarlarımızın her zaman yanımızda olmasını istiyoruz. Takımımız geçen yıldan biraz soğuk duruyor ama biz onları mutlu etmeye başlayacağız. Biraz sabır bekliyoruz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.