Uşak TV

Festivalde Toplanan Bağış Van`a Gönderildi

Güncel

Festivalde Toplanan Bağış Van`a Gönderildi

Uşak Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Cumhuriyetin Aydınlığında Sanat Festivali kapsamında sanatçılar tarafından oluşturulan Van’daki depremzedelere yardım standında toplanan para bugün gönderildi.

Festivale katılan sanatçılar tarafından organize edilen kampanya kapsamında oluşturulan yardım standındaki eserlerin ilkini Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan almış ve standa yeniden hibe etmişti.

Van’da meydana gelen depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım etmek isteyen duyarlı vatandaşlarımız tarafından satın alınan eserlerin ücreti, bugün Uşak Valiliği tarafından Halk Bankası’nda açılan yardım hesabına yatırıldı.

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, festivalin bu yıl şehit haberleri ve deprem felaketi dolayısıyla biraz daha buruk geçtiğini belirterek, Uşak halkının kardeş şehir Van için elinden geleni yapmak istediğini söyledi.

Uşak Belediyesi olarak festivaldeki eğlence ve müzik etkinliklerini iptal ettiklerini anlatan Erdoğan, Van’a yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla sanatçıların da desteğiyle kent meydanında oluşturdukları yardım standı sayesinde de bir miktar maddi yardım elde ettiklerini ve bu parayı bugün gönderdiklerini ifade etti.

Erdoğan kampanyaya destek veren tüm sanatçılara teşekkürlerini sundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.